Android’de The Walking Dead 10. Sezon Nasıl İzlenir?

the-walking-dead-10-sezon-nasıl-izlenir

Sen de bir The Walking Dead hayranı mısın? Yeni sezon için sabırsızlanıyor musun? The Walking Dead 10. sezon nasıl izlenir veya nerede izlenir diye merak ediyorsan fenomen haline gelen bu efsane diziyi Android’inde izleyebilirsin. Tüm detaylar için hemen okumaya başla!

The Walking Dead 10. Sezon Şimdi Android’de

The Walking Dead yeni sezon ne zaman sorunu hemen cevaplayalım. 10. sezon 6 Ekim’de ABD’de akşam 21.00’da AMC tarafından yayınlanacak. 7 Ekim’de ise Türkiye’de izleyici ile buluşacak.

Dizide macera kaldığı yerden devam ediyor. Hayatta kalanlar arasındaki güç çekişmeleri sürüp giderken ezeli düşmanları zombilere karşı da mücadele verecekler.

The Walking Dead 10. Sezon Nasıl İzlenir?

The Walking Dead 10. sezon nereden izlenir, sorar gibisin. Yeni sezonun Türkiye’deki yayın hakları BluTV’de. Dizinin bazı eski bölümleri ücretsiz olarak izlenebiliyor.

Android’ine BluTV uygulamasını kurarak belli bir üyelik ücreti karşılığında dizinin yeni sezonunu izleyebilirsin. Kısa süreli de olsa deneme şansın da var.

Ücretsiz bir alternatif arıyorsan elbette çaresiz değilsin.

Torrent Kullan

Eğer işin yasal boyutunu düşünmüyorsan torrent kullanmak iyi bir alternatif olabilir. Torrent ağlarına yeni sezonun ilk bölümü kısa bir süre içinde düşecektir.

Bittorrent gibi bir uygulama kullanarak tablet veya telefonuna dizinin yeni bölümünü indirip izleyebilirsin. Uygulama üzerinden arama yapabilir veya torrent izleyiciler bulabileceğin web sitelerini İnternet’te araştırabilirsin.

The Walking Dead 10. sezon nasıl izlenir soruna cevap aradık. Game of Thrones nasıl izleyebilirim diye merak ediyorsan ilgili yazımızı da oku. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. D-Smart BLU

    D-Smart BLU

    BluTV istediğin zaman, dilediğin yerde yüzlerce film, dizi ve kanal arasından seçim yapıp izlemeni sağlıyor. Reklam olmadan İnternet’ten TV keyfi yaşamana imkan tanıyor. Kaldığın yerden devam etme özelliği sunuyor.

  2. BitTorrent®- Torrent Downloads

    BitTorrent®- Torrent Downloads

    BitTorrent ile müzik, video, yazılım, kitap veya film gibi her türlü dosyayı cihazına indirebilirsin. İndirme veya hız sınırı yok. İstersen sadece Wi-Fi ile dosyaları indirebilrisin. İndirilmesi yasal pek çok video ve müzik arşivi de mevcut. Hızlı arama da yapabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…