Game of Thrones Nasıl İzleyebilirim Diye Merak Etme Android’den İzle!

game-of-thrones-nasil-izleyebilirim

Sabırsızlıkla beklediğin Game of Thrones yeni sezon tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de. Game of Thrones nasıl izleyebilirim diye merak ediyorsan işte sana cevap!

İlk bölümü 17 Nisan 2011 yılında HBO’da yayınlanan Game of Thrones, dünya çapında bir üne kavuştu. İlk sezonundan itibaren izlenme rekoru kıran dizi Game of Thrones yeni bölüm için gün sayıyor. Game of Thrones nasıl izleyebilirim diyenler için Android’den fırsat!

Game of Thrones Nasıl İzleyebilirim Diyenlere İşte Cevap!

Dünyayı kasıp kavuran dizinin Türk izleyicisiyle buluşmaması elbette düşünülemezdi. Game of Thrones yeni bölüm ABD’de 14 Nisan 21:00’da yayında. Türkiye saati ile 14 Nisan’ı 15 Nisan’a bağlayan gece saat 04:00’te (yani 15 Nisan 04:00) Türkçe alt yazılı olarak aynı anda yayınlanacak. 15 Nisan akşamı ise tekrarı gösterilecek.

ABD ile aynı anda izlemek için biraz gece mesaisi yapmalısın. Özellikle çalışan veya okuyan biri isen pazarı pazartesiye bağlayan gece saat 4’te diziyi izlemek biraz zor olabilir.

Neyse ki mobil cihazlarımız var ve dilediğin anda, dilediğin yerde izleyebilirsin. Game of Thrones nasıl izleyebilirim diye merak edenler hem eski hem de yeni bölümlerini Android’den izleyebilirler.

Game of Thrones Nasıl İzleyebilirim?

Bugününe kadar adını duyup da henüz bu diziyi izlemediysen BluTV uygulamasını kullanarak mobil cihazlarından geçmiş 7 sezonu izleyebilirsin. BluTV ücretsiz deneme imkanı da sunuyor. Bu arada dizi hakkında fikir edinebilir ve pakete abone olabilirsin.

Dizinin Türkiye yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk, beIN Connect uygulaması ile diziyi Türkçe alt yazılı olarak sunuyor. Eski sezonlar da dahil beIN Connect ile Android mobil cihazlarından diziyi izleyebilirsin. beIN Connect uygulaması ücretsiz ancak Digiturk abonesi olman ve dizi paketi alman gerekiyor. Detaylı bilgileri Digiturk sitesinde bulabilirsin.

Yurt dışında yaşayanlar HBO Now uygulamasını kullanabilirler. Dizinin eski bölümlerini bazı sitelerden online ücretsiz izleyebilir veya torrent ağlarından indirebilirsin. Mobil cihazlarında VPN uygulamaları kullanarak ülke kısıtlamasını aşabilir ve farklı platformları deneyebilirsin.

Bugün, Game of Thrones nasıl izleyebilirim, soruna cevap verdik. Telefon televizyona nasıl bağlanır biliyor musun? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sitemizden uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. beIN CONNECT

    beIN CONNECT

    beIN Connect ile eğlence dolu Digiturk dünyasını mobil cihazlarına taşı. Canlı kanalları, yerli-yabancı film ve dizileri izleri. Hareket halindeyken film ya da TV izlemenin keyfini yaşa. Dilersen Digiturk kutunu uzaktan kumanda et.

  2. D-Smart BLU

    D-Smart BLU

    BluTV istediğin zaman, dilediğin yerde yüzlerce film, dizi ve kanal arasından seçim yapıp izlemeni sağlıyor. Reklam olmadan İnternet’ten TV keyfi yaşamana imkan tanıyor. Kaldığın yerden devam etme özelliği sunuyor.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…