2019 Eylül Ayının En İyi Android Uygulamaları: XProfile, Vivaldi Browser Beta

en-iyi-android-uygulamaları

Bu ay en çok indirilen uygulamalar hangileri merak ediyor musun? 2019 Eylül ayının en iyi Android uygulamaları bu listede. Bu ayın en iyi mobil uygulamaları ile Android cihazlarını donatmaya hazırlan. Bu güzel uygulamaları keşfetmek ve indirmek için hemen oku!

2019 Eylül Ayının En İyi Android Uygulamaları

Eylül ayının en iyi Android uygulamaları listemizde birbirinden popüler uygulamalar var. Bu uygulamalar mobil hayatına renk katacak.

Ücretsiz uygulamalar arasından çok faydalı uygulamalar seçtik. Şimdi listemize yakından bakalım.

2019 Eylül Ayının En İyi Android Uygulamaları İlk 5

Sosyal medya profillerin için vazgeçilmez bir araç olacak XProfile ile ilk 5 listemize başlayalım.

İnternet’te gezinmeni daha da kolaylaştıracak mobil web tarayıcı Vivaldi Browser ile devam ediyoruz.

Arlo uygulamasıyla tüm güvenlik ürünlerini kontrol edeceksin.

Hastalıklara erken teşhis konmasını hızlandıracak tıp uygulaması Erken Tanı bu listede.

Yeme içmeden keyif alanlar için güncellenmiş Yemeksepeti burada.

2019 Eylül ayının en iyi Android uygulamalarını, geç kalmadan dene. Ağustos ayının en iyi Android uygulamalarını da es geçme. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. XProfile

    XProfile

    Sosyal medya hesaplarında neler oluyor, profilin ile ilgili detaylı analizler almak için XProfile kullanabilirsin. Hikayelerine bakanlar, paylaşımlarını beğenenler, kısaca profilinin başarışı ile ilgili istatistiki ve grafiksel bilgiler alabilirsin.

  2. Vivaldi Browser Beta

    Vivaldi Browser Beta

    İnternet’te güvenli ve gizli sörf vadeden Vivaldi Browser Beta, pek çok özelliğe sahip. Koyu tema, anonim sörf, ekran görüntüsü alma, en son kapatılan sekmeler, indirme yöneticisi bunlardan sadece birkaçı. Hızlı İnternet deneyimi için denemelisin.

  3. Arlo

    Arlo

    Akıllı ev güvenliği konusundan uzmanlaşan Arlo’nun ürünlerini tek elden kontrol edebilmek amacıyla geliştirdiği Arlo uygulaması ile güvenlik kameralarını kontrol edebilirsin. Kaydedilen görüntüleri dilediğin yerden izleyebilirsin.

  4. Erken Tanı

    Erken Tanı

    Hastalıkların tedavisinde erken teşhis çok önemli. Buradan hareketle yola çıkan Erken Tanı uygulaması, pek çok hastalığın belirtileri ile ilgili bilgiler sunuyor. Hastalığa ait belirtileri girip ne kadar risk altında olduğunu analiz edebilirsin.

  5. Yemeksepeti

    Yemeksepeti

    Yemeksepeti, yeme içme uygulamaları arasında 69 şehir 20 binden fazla restoran ağıyla öne çıkıyor. Dilediğin yemekleri seçip hızlıca sipariş verebilir, kredi kartıyla veya kapıda ödeme yapabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…