2019 Ağustos Ayının En İyi Android Uygulamaları: Dolap, AR için Google Play Hizmetleri

en-iyi-android-uygulamaları

Bu ay da en iyi mobil uygulamalar ile Android cihazlarını donatmak ister misin? 2019 Ağustos ayının en iyi Android uygulamaları bu listede seni bekliyor. En güzel Android uygulamaları piyasaya çıkmaya devam ediyor.Listemizi incele ve uygulama indir. Hemen okumaya başla!

2019 Ağustos Ayının En İyi Android Uygulamaları

Ağustos ayının en iyi Android uygulamaları listemizde birbirinden popüler uygulamalar var. Bu ayın en çok konuşulan uygulamalarını inceledik.

Ücretsiz uygulamalar arasından çok faydalı uygulamalar seçtik. Şimdi listemize yakından bakalım.

2019 Ağustos Ayının En İyi Android Uygulamaları İlk 5

İlk 5 listemizde neler var? Kısaca bu ayın en iyi Android uygulamalarına değinelim. Sayfamızdan indirmeyi unutma!

Şık giyinmeyi seven kadınları sevindirecek alışveriş uygulaması Dolap ilk sırada.

Arttırılmış gerçeklik deneyimini sunan AR için Google Play Hizmetleri burada.

Müzik uygulaması arayanlar YouTube Music ile en popüler şarkıları keşfedecek ve dinleyecek.

Arama motoru uygulamaları dünyasına Google Go yepyeni bir soluk getiriyor.

Namaz Vakti uygulaması Diyanet tarafından ibadetlerini zamanında yapmak isteyenler için hazırlanmış.

2019 Ağustos ayının en iyi Android uygulamaları aşağıda seni bekliyor. Temmuz ayının en iyi Android uygulamalarını yükledin mi? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Dolap: İkinci el moda

    Dolap: İkinci el moda

    Yeni veya ikinci el kıyafet almak ve satmak isteyenler için Dolap kapsamlı bir alışveriş uygulaması. Kadın modasını yakından takip edebileceksin. Gardırobunda yeni kıyafetler için yer açabilir, eski aksesuarlarını trend takılarla değiştirebilirsin.

  2. AR için Google Play Hizmetleri

    AR için Google Play Hizmetleri

    ARCore SDK’si ile artırılmış gerçeklik uygulamaları oluşturmak isteyenler için Google tarafından geliştirilen bir araç. Pek çok farklı nesneyi analiz edebiliyor. Artırılmış gerçeklik için ögelerin büyüklüğünü, rengini ve doygunluğunu ayarlayabilirsin.

  3. YouTube Music

    YouTube Music

    Yepyeni müzikleri keşdeceğin YouTube Music geniş bir arşive sahip müzik dinleme uygulaması. Yerli ve yabancı pek çok şarkı dinleyebilir veya klipleri izleyebilirsin. Sanatçı ve şarkı arayabilir, Premium’a geçerek reklamsız ve sınırsız müzik dinleyebilirsin.

  4. Google Go

    Google Go

    Arama motoru uygulaması Google Go, veri tasarrufu sağlayarak arama yapıyor. Bağlantı hızının düşük olduğu, hafızası az cihazlarda en iyi arama sonuçlarının elde etmek için geliştirilmiş. Web sayfalarını okuyabiliyor, trendleri gösteriyor.

  5. Namaz Vakti (Yeni)

    Namaz Vakti (Yeni)

    Diyanet İşleri Başkanlığının resmi uygulaması Namaz Vakti uygulaması ile ezan saatlerini mobil cihazlarından öğrenebilirsin. Mini aracı sayesinde istediğin şehrin namaz vakitlerini ekranından takip edebilir, kıbleyi öğrenebilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…