2018 Kasım Ayının En İyi Android Uygulamaları: Trendyol, Personal Stickers for WhatsApp

en iyi android uygulamaları

2018 Kasım ayının en iyi Android uygulamalarını senin için listeledik. Ücretsiz uygulamalar arasından öne çıkan yeni uygulamalar burada, hemen oku ve indir.

Kışın kendini iyice hissettirdiği sonbaharın bu son ayında yeni uygulamalar Play Store’da yerini aldı ve bazıları son güncellemeleri ile ön plana çıktı. En iyi 5 Android uygulamadan oluşan bir liste hazırladık.

Kasım Ayının En İyi Android Uygulamaları

En iyi Android uygulamaları kullanarak kışa daha iyi bir başlangıç yapabilirsin. Yağmurlar ya da soğuk hava, evde ya da kapalı mekanlarda vakit geçirmene neden oluyorsa bugün bahsedeceğimiz uygulamalar bir nebze olsun daha iyi vakit geçirmeni sağlayacak.

Kasım ayının en popüler uygulamaları arasında neler bulacaksın, şimdi bakalım.

Kasım Ayının En İyi Android Uygulamaları Neler?

En iyi Android uygulamaları listemizde Kasım ayına denk gelen Efsane Cuma’nın etkisini göreceksin. Yeni çıkan uygulamalar arasında oldukça faydalı mobil uygulamalar yer alıyor.

Alışveriş tutkunlarının günlerce beklediği Efsane Cuma indirimleri, alışveriş uygulamalarından Trendyol’u öne çıkarıyor.

Eğlenceli uygulamalar arasında sayabileceğimiz Personal Stickers for WhatsApp, çıkartmaları ile sohbetlerini renklendirecek. Sticker Maker for WhatsApp ile de kendi çıkartma paketlerini oluşturabilirsin.

Müzik indirme uygulamalarına bakanlar için MYT Müzik tüm isteklerine cevap verecek.  Pek çok insan için müzik en iyi eğlence ve dinlenme kaynağı.

En iyi fotoğraf uygulamalarından biri olmaya aday olan Cut Cut da listemizde. Fotoğraflarına sihirli dokunuşlar yapmanı sağlayacak.

2018 Kasım ayının en iyi Android uygulamalarını sayfamızdan indirebilirsin. Geçen ayın en popüler uygulamalarına da bakabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. MYT Müzik - MP3 MP4 İndir

    MYT Müzik – MP3 MP4 İndir

    MYT Müzik, mobil cihazınla İnternet’ten müzik indirmeni sağlayan bir uygulama. Şarkıları MP3 ya da MP4 olarak indirebilirsin. Tek tuşla indirme kolaylığı sunan sade bir arayüze sahip. Ücretsiz müzik uygulaması arayanlar için ideal.

  2. Sticker maker for WhatsApp

    Sticker maker for WhatsApp

    WhatsApp çıkartmaları sevdiysen kendi çıkartma paketlerini oluşturmana izin veren Sticker Maker for WhatsApp‘ı da seveceksin. Bir pakette 30 kadar çıkartma ekleyebilirsin. Kendi resimlerinden seçip keserek çıkartmaya dönüştürebilirsin.

  3. Cut Cut - Cutout & Photo Background Editor

    Cut Cut – Cutout & Photo Background Editor

    Yeni çıkan fotoğraf uygulamalarından biri olan Cut Cut ile dilediğin fotoğraflarını kesip farklı arka planlara yapıştırabilir yepyeni resimler oluşturabilirsin. Filtreler ekleyebilir, gelişmiş araçlar ile düzenlemeler yapabilirsin.

  4. Trendyol - Moda & Alışveriş

    Trendyol – Moda & Alışveriş

    Online alışveriş sitesi trendyol.com’un mobil uygulaması. Trendyol uygulamasında birbirinden ünlü markaların ürünlerini bulacaksın. Giyimden elektronik ürünlere kadar geniş bir kategoriye sahip. Güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsin.

  5. Personal stickers for WhatsApp

    Personal stickers for WhatsApp

    WhatsApp çıkartmaları kullanıyor musun? Yepyeni çıkartmalarla arkadaşlarını şaşırtmak, duygularını daha eğlenceli aktarmak istiyorsan Personal Stickers for WhatsApp tam senlik. Telefonundaki herhangi bir resmi çıkartma yapabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…