IGTV, Microsoft Edge Gibi Haziran Ayının En iyi Uygulamaları

image of IGTV, microsoft edge gibi haziranimage of ayinin en iyi uygulamalari

2018 Haziran ayında kullanıcılar tarafından en çok hangi uygulamalar indirilmiş, beğenilmiş, merak ediyorsan işte Haziran ayının en iyi uygulamaları, hemen listemize göz at!

Yaz mevsimi tüm güzelliğiyle devam ederken Haziran ayı da bitmek üzere. Ancak Android dünyasında tatil yok, yeni uygulamalar çıkmaya ve popülerleşmeye devam ediyor. Haziran ayında Android dünyasında yıldızı parlayan en iyi 5 uygulamayı senin için derledik.

Haziran ayı boyunca en iyiler olarak sayılabilecek 5 uygulama farklı kategorilerden. Podcast dinleyebileceğin, web tarama deneyimini geliştirebileceğin, GSM operatörünün kampanyalarından haberdar olabileceğin, sosyal ağda video izlemene keyif katacak, 2018 Dünya Kupası’nı takip edebileceğin uygulamalar yer alıyor.

Haziran ayının en iyi 5 uygulamasını bir araya getirdiğimiz bu yazımızda, beğendiklerini indirip denemeni tavsiye ediyoruz. Uzun zamandır arayıp da bulamadığın uygulama belki de bu listede.

Bahsedeceğimiz tüm uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. IGTV

    IGTV

    IGTV ile Instagram’da sevdiğin içerikleri süre kısıtlaması olmadan, ekranını çevirme zorunluluğu olmadan ister yatay ister dikey ve siyah çerçevesiz izleyebilirsin. Takip ettiğini içerik sağlayıcılara uygulama üzerinden de ulaşabilirsin.

  2. Google Podcasts

    Google Podcasts

    Google’ın bir hizmeti olan Google Podcast ile dünyadaki podcastleri keşfedebilir, bunları dinleyebilir ve abone olabilirsin. Tüm cihazlarınla senkronize edebilir, farklı cihazlarda dinleyebilirsin. Geçmiş podcastlerinize uygun yeni öneriler alabilirsin.

  3. Microsoft Edge

    Microsoft Edge

    Windows 10 tarama deneyimi artık Android’de. Microsoft Edge, bilgisayarından alışık olduğun kullanım deneyimini mobil cihazlarında kişiselleştirme fırsatıyla sunuyor. Bilgisayarın ile mobil cihazını senkronize edebilirsin.

  4. Türk Telekom Selfy

    Türk Telekom Selfy

    GSM operatörü olarak Türk Telekom’u kullanıyorsan Turk Telekom Selfy uygulaması ile sana özel kampanyalardan haberdar olabilirsin. Özel indirim ve kampanya kodları alabilirsin. Bunlardan haberdar olmak için bildirimler alabilirsin.

  5. LIVE PLUS PRO -World Cup 2018 Russia

    LIVE PLUS PRO -World Cup 2018 Russia

    Live Plus Pro ile Rusya’da devam eden Dünya Kupası maçlarını takip edebilirsin. Gruplar, takımlar ve maçlar hakkında bilgiler alabilirsin. Canlı skor ile gollerden haberdar olabilirsin. Sana özel bildirimler ile futbolun keyfini çıkarabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…