Temmuz 2017’nin Clash of Robots, Talking Tom Camp Gibi En Yeni ve En İyi 5 Oyunu

temmuz

Temmuz ayına da yavaş yavaş veda ediyoruz. Yeni oyunlar açısından oldukça verimli bir ayı geride bıraktık. Senin için bu yazımızda Temmuz ayının en iyi oyunlarını sıraladık. Savaştan stratejiye ve çılgın eğlenceye kadar bir çok oyun türüne listemizde yer vermeye çalıştık.

Umarız aradığın oyunu bu yazımız sayesinde bulursun.Bu oyunlar sayesinde neşeli, keyifli ve macera dolu günler geçirmeni dileriz.

Eklemek istediğin başka oyunlar olursa bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma!

  1. Clash Of Robots

    Clash Of Robots

    İlk olarak bahsedeceğimiz oyunumuz Clash of Robots. Oldukça canlı grafiklere sahip oyunda birbirinden farklı özellikteki robotlarla savaşman gerekiyor. Bir arena üzerinde gerçekleşen dövüşlerde hayatta kalmaya çalış, çünkü hiç bir kural yok!

  2. Driving School 2017

    Driving School 2017

    İkinci sıradaki oyunumuzsa Driving School 2017. Eğer lüks ve spor arabalardan hoşlanıyorsan bu oyun tam senlik. Seçeceğin arabana atlayarak caddelerde rakiplerini geçmen gerekiyor. Canlı araba modelleriyle bizden tam puan almayı başardı.

  3. Yapboz tuğla kırıcı

    Yapboz tuğla kırıcı

    Yapboz tuğla kırıcı tam bir zaman geçirme oyunu. Açıları hesaplayıp nişan alarak tuğlaları kırman gereken oyun sayesinde biz zaman nasıl geçti anlayamadık. Eğlence garantili oyunu mutlaka telefonunun bir köşesinde bulundur deriz.

  4. Zombi Avcısı 3D

    Zombi Avcısı 3D

    Zombi Avcısı 3D oyunu resmen oynanılmaz yaşanır! Harika üç boyutlu grafikleri sayesinde resmen oyunun içinde hissedeceksin. Oyunda amacın şehrini zombilerden korumak. Elbette zombi görünce de atış serbest!

  5. Talking Tom Camp

    Talking Tom Camp

    Listemizin son sırasında Talking Tom Camp oyunu yer alıyor. Evet tanıdın, konuşan kedi Tom bu 🙂 Tom ve arkadaşları ile birbirinden eğlenceli maceralara atılacağın bu oyunda eğlenceli kapışmalar yapmayı da unutma!

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …