Star Wars: Rivals, Iron Blade Gibi Haziran 2017’nin En İyi 5 Oyunu

haziran

Bugün Haziran ayının son günü. Hazirana yakışır bir veda yapmak için sizlere Haziran ayının en iyi oyunlarını sıraladık. Savaştan stratejiye bir çok oyun türüne listemizde yer vermeye çalıştık. Umarız aradığın oyunu bu yazı sayesinde bulursun.

Şimdi bayramdan kalma o harika tatlıları elinden bırak 🙂 ve indireceğin oyunlarla keyfine keyif katmaya devam et!

Eklemek istediğin başka oyunlar olursa bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma!

  1. Cars: Lightning League

    Cars: Lightning League

    Listemizin ilk sırasında Cars: Lightning League isimli oyunumuz var. Arabalar animasyon filminin oyun versiyonu diyebiliriz. Filmdeki karakterleri seçerek çılgın yarışlar yapabileceğin oyun tam bir eğlence bombası!

  2. Star Wars: Rivals™ (Unreleased)

    Star Wars: Rivals™ 

    Bir diğer göze çarpan oyunsa Star Wars Rivals. Yıldız savaşları filmine sen de bizim gibi hayransan bu oyunun başından kalkamayacaksın demektir. Mükemmel grafikleri ve arka planları sayesinde biz resmen bağımlısı olduk bile!

  3. Iron Blade - Orta Çağ RPG

    Iron Blade – Orta Çağ RPG

    Canavarlarla dolu bir Ortaçağ oyunundan hoşlanacağını düşünüyorsan Iron Blade – Orta Çağ RPG tam senlik demektir. Kahramanını seçip silahlarını kuşandığın oyunda heyecan hiç bitmiyor. Müzikleri de bir o kadar sürükleyici.

  4. Crazy Taxi Gazillionaire

    Crazy Taxi Gazillionaire

    Crazy Taxi Gazillionaire de listemize giren bir başka adrenalin oyunu. Oyunda taksi şirketini kurman ve bir imparatorluğa çevirmen gerekiyor. Ne kadar hızlı hizmet verirsen kazancın da o kadar artıyor ve bu sayede filonu genişletebiliyorsun. Biz tuttuk!

  5. Ultimate Epic Battle Oyunu

    Ultimate Epic Battle Oyunu

    Listemizdeki son oyunumuzsa Ultimate Epic Battle. Bu oyunda ne çeşit canavar ararsan var. Hatta iskelet orduları da dahil. Amaç doğru stratejilerle er meydanında tüm düşmanlarını alt etmek. Heyecanı ve savaşmayı seviyorsan elinden düşüremeyeceksin!

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…