Karayip Korsanları/Pirates of the Caribbean, Pirates of Everseas Gibi En İyi Korsan Oyunları

korsan

İşte sonunda beklediğimiz haber geldi! Karayip Korsanları film serisi bu sefer Salazar’ın İntikamı ile karşımızda. Filmin bu bölümü de harika efektlere sahip ve eğlenceli maceralarla dolu. Buradan ilham alarak bu yazımızı Korsan Oyunları üzerine yazmaya karar verdik. Bu oyunlar sayesinde sen de emin ol korsancılık oynamaya doyacaksın.

Eğer yağmadan, gemileri batırmaktan ve hazineleri ele geçirmekten hoşlanacağını düşünüyorsan listemizdeki macera oyunları tam sana göre demektir. Yazın sıcağında denizler ortasında geçecek maceralar seni bekliyor!

Eklemek istediğin başka korsancılık oyunları olursa bize Yorumlar kısmından mutlaka yaz!

  1. Pirates of the Caribbean: ToW

    Pirates of the Caribbean: ToW

    Listedeki ilk oyunumuz tamamen filmden esinlenilmiş olan Pirates of The Carribbean: ToW. Gerçekçi sahneler sayesinde insan kendini hikayenin tam ortasında hissediyor. Korsan savaşlarında ittifaklar kurarak denizleri ele geçirmeye çalışacağın oyun aynı zamanda arkadaşlarınla keyifli zaman geçirmek için de ideal. Kılıcını kuşandıysan seni bekliyoruz!

  2. Korsanlar savaş çağı gemileri

    Korsanlar savaş çağı gemileri

    Korsanlar Savaş Çağı Gemileri 18. yüzyıl Karayiplerinde geçen harika bir macera oyunu. Grafiklerle başarılı şekilde desteklenmiş oyunda hedefin yağmaların en değerlisini yapmak ve düşmanlarını savaşarak püskürtmek. Kazadıkça daha güçlü gemiler alınan oyun tam bir heyecan fırtınası!

  3. Pirates of Everseas

    Pirates of Everseas

    Pirates of Everseas sade grafikleriyle dikkatimizi çekti ve listemize girmeye hak kazandı. Başarı için strateji ve taktik gerektiren bir oyun. Liman şehrini kurarak sürekli gelişmen, ticarete hakim olman ve imparatorluğa dönüşerek hakimiyetini ilan etmen gerekiyor. Uzun soluklu oyunlardan hoşlananlar için biçilmiş kaftan!

  4. Assassin's Creed Pirates

    Assassin’s Creed Pirates

    Korsan oyunlarından bahsedilir de Assassin’s Creed Pirates unutulur mu? Elbette hayır!. Hazine ve ganimet peşinde koşman gereken bu oyunda aniden gelecek saldırılara karşı da tetikte olmalısın. Kazandıkça geliştireceğin geminle denizlerin hakimi olmak en düyük hedefin!

  5. Pirates! Showdown Full Free

    Pirates! Showdown Full Free

    Gerçek zamanlı oynanabilen Pirates! Showdown oyunu bize inanılmaz derecede keyifli geldi. Ana adayı keşfetmek için stratejiler geliştirmen ve düşmanlarınla çarpışman gereken oyunda üç boyutlu (3D) grafikler herşeyi daha bir heyecanlı hale getirmiş. Amaç basit: Herkesi yok et!

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…