Top Football Manager, Little Panda Restaurant Gibi 2017 Ocak Ayının En İyi 5 Oyunu

ocakoyun

2017 Ocak ayından anladığımız kadarıyla bu yıl Android oyun dünyasında büyük bir mücadele yaşanacak. Elbette bu rekabetten en karlı çıkanların başında biz oyun meraklıları geliyor. Zaten karanlık kış günlerinde evde, yolda, işte ya da okulda en keyifli vakit geçirme zamanı bir oyun açıp oynamak değil mi? Sen zahmet etme diye bizler Ocak ayında çıkmış oyunlardan bir liste hazırlayalım dedik. Listemizde araba sürmeden stratejiye, futboldan savaşa ve işletmeciliğe kadar her tür oyuna yer vermeyi de ihmal etmedik. Şimdi arkana yaslan ve senin için hazırladığımız listeden kendine oyunlar bulup eğlenmene bak.

Eğer aklına listemize eklemediğimiz bir oyun gelirse lütfen bize Yorumlar kısmından yaz. Biz de senin fikirlerini okumak isteriz.

  1. Parker’s Driving Challenge

    Parker’s Driving Challenge

    İlk oyunumuz bir araba yarışı olan Parker’s Driving Challenge. Ancak bu oyun bildiğin araba yarışı oyunlarından biraz daha farklı. Yarattığın arabalarla farklı akrobatik hareketler yapman ve seviyeleri aşarak puanlar toplaman gerekiyor. Bir arabanın yapamayacağı şeyleri yaparak eğlenmek istiyorsan mutlaka göz atmanı tavsiye ederiz.

  2. Heroes Realm - Strategy RPG

    Heroes Realm – Strategy RPG

    Heroes Realm Strategy RPG oyununu inceleyip 3 boyutlu maceranın kalitesini görünce mutlaka listemize almamız gerekli diye düşündük. Kahramanlarını seç, stratejini belirle, silahlarını kuşan ve savaşlara katıl! Oyunun görsellerini gördüğünde bize hak vereceğinden kesinlikle eminiz. Biz elimizden bırakamadık!

  3. Little Panda Restaurant

    Little Panda Restaurant

    Little Panda Restaurant yemek hazırlama ve restoran işletme oyunlarını tek bir oyun içinde birleştirmiş. Bu oyunda birbirinden farklı siparişleri hazırlaman, servis etmen ve müşterilerini memnun etmen lazım. Bu sayede kazandığın paralarla restoranının ihtiyaçlarını karşılayıp oyunda ilerlemen gerekiyor. Dikkat! Karın acıktırıyor 🙂

  4. Top Football Manager - Futbol

    Top Football Manager – Futbol

    Maç izlerken ben olsam şöyle yapardım diyenlerdensen bu oyun seni çağırıyor demektir. Top Football Manager ile takımının başına geç, oyuncularını hazırla, maçlara çık, puanları topla ve yeteneklerini göster. Diğer oyuncularla çevrimiçi de oynayabileceğin bu oyunda stadyumunu bile inşa etmen mümkün. Gardını al çünkü seni bekliyor olacağız!

  5. WarFriends

    WarFriends

    İşte harika görsellere sahip bir oyun daha: WarFriends. Adından da anlaşılabileceği gibi bir savaş oyunu. Arkadaşlarınla takımını kur, silahlarını seç, taktiklerini belirle ve savaş alanında bire bir çarpışmalara gir. Geniş bir silah seçeneğine sahip oyun canlı görüntüleri ve heyecan verici sahneleri ile bizi resmen büyüledi. Korkmuyorsan gel savaşalım!

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…