Android Cihazlar İçin En İyi 5 Emülatör

best-emulators-for-android

Teknolojik gelişmeler sayesinde oyunların inanılmaz gerçekçi ve kusursuz görünmesine rağmen hala bir çoğumuz zamanı geri almışçasına macera oyunlarını tıpkı eski hallerindeki gibi oynamaktan hoşlanıyoruz.

Bunun birkaç yolu olsa da en basit olanı bir Android cihazı emülatör uygulaması indirmek. Bu sana klasik oyunları sıkıntı çekmeden cihazından oynama fırsatı sunacak. Belki GameBoy Macerası oynamayı ya da daha eskiye gidersen Nes oynamayı seviyorsun. Aşağıdaki listeye bak ve senin için hangisi daha cazip kendin seç.

1.GBA Emülatörü

GBA emülatörüyle başlayalım. Birkaç çeşidi var; kimisi ücretsiz, kimisi ücretli, kimisi ise kesinlikle kullanışsız ve işe yaramaz. Ancak önerdiğimiz 1 milyona yakın indirme rakamına ulaşmış, Pokemon ve Mario gibi klasikleri kolayca oynayabileceğin bir uygulama.

gba2

2.Pretendo N64 Emülatörü

Eğer Nintendo hayranıysan; ki neden olmayasın, o zaman N64 simülatörünün koleksiyonunda olmasını kesinlikle isteyeceksin. Bu neredeyse hata vermeyen, oyunların sorunsuzca oynanabildiği, oldukça sabit bir uygulama. İnsan daha ne ister ki!

gba2

 

3.PPSSPP – PSP Emülatörü

Nintendo’nun yanısıra Sony PSP de burada. Grafiksel olarak oyunlar GBA’ya göre çok daha gelişmiş ve Grand Theft Auto gibi oyunları avcunuzun içinden oynamana olanak sağlıyor. Oyunları indirmek için alana ihtiyacın olacağından bir SD kart edinmek gerekli olabilir.

gba2

4.Ücretsiz NES.emu

Bazılarınız NES’i duymamış olabilir ama bu onun klasik konsol oyunlardan biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bu uygulama favori oyunlarını geri getirip üstüne üstlük harika bir performans sunuyor. Reklamsız ama ücretli bir versiyonu da var ama bu senin tercihine bağlı.

gba2

5.gGens (MD)

Son olarak sırada gGens var. Bu uygulama Sonic the Hedgehog ve Aladdin gibi harika çocukluk oyunlarını hayata döndürüyor. Uygulamanın içinde, indirmek için, kusursuz şekilde çalışan ROMlar da bulabilirsin

gba2

Sonuç olarak Android cihazında favori macera veya RPG oyunları oynayabileceğin 5 harika emülatörden bahsettik. Ancak oyunları oynamak için ROM’ları indirmen gerektiğini belirtmemiz lazım. ROM oyunların sanal versiyonları gibi çalışır, örneğin; Pokemon Fire Red oynamak için öncelikle ROM versiyonunu indirmen gerekiyor.

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…