Marvels Avengers Academy 2016 Yılında Google Play’de!

unnamed

Çıkış Tarihi: Ocak-Mart 2016

Hepimizin çok sevdiği Marvel karakterleri Android cihazlarımızda hayat buluyor! TinyCo tarafından üretilen ve önümüzdeki aylarda Google Play’de yerini almasını beklenen harika oyun kendi akademinde süper kahramanlar yetiştirmeni sağlıyor.

İşte karşımızda Hydra! Amaç: Genç kahramanların benzersiz özelliklerini geliştirmek ve en kötü canavarlara karşı savaşmak! Oyuna Demir Adam ile başlayarak Wasp, Thor, Lok, Kaptan Amerika, Kara Dul ve Hulk gibi kahramanları kendi akademinde yetiştirip en azılı düşman olan Hydra’yı yenmeye hazır mısın?

Macera tarzında tasarlanan oyunda bir akademide bulunması gereken her şey var! Yurt, derslik ve laboratuvarlar ile Marvel Kahramanlarının okul becerilerini geliştirirken sportif aktiviteler ile onların fiziksel özelliklerini ilerletebilirsin! Bununla beraber, Marvel dünyasındaki diğer karakterlerle iletişime geçip, sosyalleşebilirsin! Dahası da var, heyecan verici hikâyelerin işlendiği organizasyonlara da katılabileceksin!

Eğer kahramanlarının güçlerini geliştirmeye karar verdiysen, tanıtım videosunu izleyerek oyunun sürükleyiciliğini kendin de görebilirsin!

 

Kendi Süper Kahraman Akademini kurmaya hazır mısın? O hâlde hemen oyunu yüklemelisin!

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…