Angry Birds 2 Geliyor!

Angry Birds ilk devam oyununu çıkarıyor! Ama devam oyunu olmayan ama devam oyunu sayılabilen Angry Birds Yıldız Savaşları, Bad Piggies, Angry Birds Fight ve sayısız bir sürü oyunu (aslında sayarsak, 14 kadar oyun var…) göz önünde bulundurmayın.

picture of angry birds 2 release

Bu yeni oyuna her ne kadar “Angry Birds 2” adını verseler de bu oyunda yer alan çoğu bölümlere aşinayız. Yani, yeni oyunda klasik oyundan uzaklaşmadan ama Yıldız Savaşları ya da Uzay‘daki gibi uçmalı-süzülmeli-dönmeli kuşlar gibi oyunun ötesine geçen sahneler görmek istiyoruz. Yeni grafikler ya da yeni bir kamera açısı ( 3 Boyutlu Kuş fiskeleri isteyen?) fena olmaz. Şimdilik yapabileceğimiz tek şey bu devam oyunun bize neler getireceği. Rovio oyunun Google Play ve diğer uygulama mağazalarına 30 Temmuz’da düşeceğini açıkladı bile!

Asıl soru, Angry Birds 2 orjinal büyüsünü korumak bir yana, ilgimizi de çekebilecek mi acaba? Angry Birds hala en popüler franchiselardan biri ama hepimiz biliyoruz ki çoğu akıllı telefon kullanıcıları artık bu tür serilerden bıkmaya başladı. Bu soruya cevabımız ve Angry Birds’e önerimiz: Rovio kuşları tatile çıkarsın ve yeni bir şey denemeyi düşünsün!

Peki sen Angry Birds 2‘de ne farklılıklar bekliyorsun? Yoksa sen de bu kuşlardan bıktın mı artık?

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …