Minecraft PE, Clash of Clans Gibi Tüm Zamanların En İyi Android Oyunları

minecraft pe, clash of clans gibi tüm zamanlarin en iyi android oyunlari

Kimisi için oyun oynamak bir tutku. Android dünyasında efsaneleşmiş tüm zamanların en iyi oyunları listemizi inceleyerek bu tutkuya sen de ortak ol!

Tetris benzeri ilk mobil oyun Hagenuk marka telefonlarda olsa da mobil oyun dünyasının kapısını o meşhur Snake yani Yılan oyunu 1997’de Nokia ile açtı. Uzunca bir süre telefonların ellerden düşmemesine sebep oldu. Hızla gelişen teknoloji akıllı telefonları ve Android’i hayatımıza soktu.

Masaüstü bilgisayarlarda veya oyun konsollarında oyun oymaktan keyif alanlar, bunu mobil cihazlarında özellikle cep telefonlarında da yaşamak istediler. Geliştiriciler bu alana yöneldiler, artık günümüzde pek çok oyunun hem masaüstü, hem konsol hem de mobil versiyonu karşımıza çıkabiliyor.

Bugüne kadar Android mobil dünyasına imzasına atan pek çok oyun oldu. Bu oyunlarda bir liste hazırladık. Elbette ki bizim burada bahsettiğimizden daha fazla efsane oyun var ama biz en iyi 5 tanesini senin için sıraladık.

Kimi oyun oynanış kolaylığı, kimi oyun görselliği ile çok tutuldu. Özellikle bir oyun var ki akıllı telefonları test etmenin yolu. Bu oyunu oynatma kalitesi, telefonun da kalitesini gösteriyordu, bunu diğer bazı oyunlar için de söylemek mümkün.

Daha fazla uzatmadan listemize göz atalım. Adı geçen uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne

    En iyi yarış oyunlarının başında gelen Asphalt 8: Airborne üstün grafikleri ve performansı ile hız tutkusunu mobil cihazında yaşamak isteyeneler için ideal. Drift yaparken yer çekimini meydan oku, havada zorlu hareketler yap.

  2. Clash of Clans

    Clash of Clans

    Clash of Clans’da zafere ulaşmak için öncelikle köyünü inşa etmeli ve geliştirmelisin. Askerlerin iyi eğitimli olmalı ki savunurken ve saldırırken yarı yolda kalmayasın. Stratejini belirleyip binlerce çevrimiçi oyuncuyla mücadele edebilirsin.

  3. Minecraft: Pocket Edition

    Minecraft: Pocket Edition

    Minecraft: PE, küplerden oluşan dünyada yaratıcılığını gösterecek veya hayatta kalmayı başaracaksın. Düşmanlarını yenmek için çeşitli türde silahlar ve yaşamak için bina inşa etmek üzere sonsuz bir dünyada farklı blokları kullanacaksın.

  4. Candy Crush Saga

    Candy Crush Saga

    Candy Crush Saga her ne kadar basit olsa da pek çok insan bağımlısı olmuş durumda. En az üç benzer şekerlemeyi bir araya getirip patlatman gerekiyor. Yatay ya da dikey olarak eşleştirdikçe puan kazanacak ve seviyeler gitgide zorlaşacak.

  5. Subway Surfers

    Subway Surfers

    Subway Surfers’da sürekli kovalayan öfkeli bir güvenlik görevlisinden kaçarken tehlikeli görevleri tamamlamalı ve paraları toplamalısın. Reflekslerin güçlüyse çok keyif alacaksın. Parmağını ekranda oynatarak kolayca oynayabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…