Yeni Yılınız Kutlu Olsun: 2018’e Veda Etmek İçin En İyi Yeni Yıl Temaları

image 1 of yeni yiliniz kutlu olsun 2018’e veda etmek icin en iyi yeni yil temalari

2018’in son günlerini daha renkli geçirmek ister misin? 2019’a hazır mısın? En iyi yeni yıl temaları ile yılbaşına gir, işte en iyi Android uygulamaları.

2018’e veda ediyoruz. Yeni yıl mesajları gönderilmeye başlandı bile. Yılın bu son günlerini keyifli geçirmeni sağlayacak en iyi yeni yıl temalarını bir araya getirdik. Listemizi mutlaka incele.

2018’e Veda Ederken En İyi Yeni Yıl Temaları

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakmaktayız. Yeni yıl, yeni ümitler, yeni başlangıçlar. Yeni yıla güzel bir başlangıç yapabilmeni sağlamak için mobil cihazını renklendirecek en iyi Android uygulamaları bir araya getirdik.

Android tema uygulamaları, telefonumuzda ya da tabletimizde adeta görsel bir şov sunuyor ve yılbaşına daha keyifli girmemizi sağlıyor. Yılbaşında da elinden düşürmeyeceğin muhteşem uygulamalar var.

En İyi Yeni Yıl Temaları Android’de Hazır

Ekranını süsleyecek uygulamalar arasında neler var, kısaca değinelim. Bu uygulamaları sayfamızdan indirebileceğini unutma.

Seni kış havasına iyice sokacak animasyonlu kış teması sunan Snowfall Live Wallpaper, en iyi duvar kağıdı uygulamalarından biri.

Sadece duvar kağıdı olmasın yeni yıla ne kadar kaldı öğreneyim diyorsan işte New Year Countdown.

Yeni yıla unutulmaz yılbaşı şarkıları girmeye ne dersin? Yılbaşı Zil Sesleri beklentilerine cevap verecek.

Elbette yeni yıl kutlamaları fotoğrafsız olmaz. Resim Çerçeveleri Yılbaşı 2019, yeni yıl için en iyi çerçeveleri sunuyor.

Yılbaşı deyince ilk akla gelen havai fişekler. Muhteşem manzaralar Yeni Yıl Havai Fişek HS uygulaması ile telefonunda olacak.

En iyi yeni yıl temaları indirmeni bekliyor.  Yeni yıl kutlamaları için en iyi Android uygulamalarına da göz atabilirsin. Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Snowfall Live Wallpaper

    Snowfall Live Wallpaper

    Yeni yıla eşsiz kar manzaraları ile girmek seni daha da mutlu edecek. Snowfall Live Wallpaper, canlı duvar kağıdı, 2D ve 3D animasyonlu, yüksek çözünürlüklü içerikler sunuyor. Kar tanelerinin tüm güzelliği mobil cihazında.

  2. New Year Countdown to 2019

    New Year Countdown to 2019

    Yeni yıla capcanlı bir duvar kağıdı ile girmeye, ne kadar süre kaldığını öğrenmeye ne dersin? New Year Countdown ekranında yeni yıla kaç gün, saat, dakika, saniye kaldığını gösterecek. Renk seçenekleri. ışıltılar ve havai fişekler de cabası.

  3. Yılbaşı zil Sesleri

    Yılbaşı zil Sesleri

    Yeni yıla olmazsa olmaz zil sesleri ile gir. Yılbaşı Zil sesleri, bir klasik olan jingle bell dahil olmak üzere yılbaşına özel onlarca zil sesini içeriyor. Tek tuşa dokunarak bu sesleri, zil, bildirim veya alarm sesi olarak atayabilirsin.

  4. Resim çerçeveleri Yılbaşı 2019

    Resim çerçeveleri Yılbaşı 2019

    Fotoğraflarında yeni yılı yansıtacak Resim Çerçeveleri Yılbaşı 2019, yılbaşında elinden düşmeyecek. Birbirinden güzel çerçeveler ile özçekimlerini veya arkadaşlarınla, ailenle olan fotoğraflarını unutulmaz birer kareye dönüştür.

  5. Yeni Yıl Havai Fişek HS (PRO)

    Yeni Yıl Havai Fişek HS (PRO)

    Yeni Yıl Havai Fişek HS, canlı duvar kağıdı, ile yeni yıl kutlamalarının vaz geçilmezi olan muhteşem havai fişeklere doyacaksın. Duvar kağıdına dokunarak etkileşime geçebilir, havai fişekleri istediğin yerde patlatabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…