Android’de oynaman gereken en iyi giydirme oyunları

image-of-androidde-oynaman-gereken-en-iyi-giydirme-oyunları

Giyim konusunda zevkine güveniyor musun? Android’de kendi tarzını yansıtabileceğin en iyi giydirme oyunlarını keşfetmek ister misin? O zaman sana harika bir sürprizimiz var. En çok beğenilen Android oyunlardan harika bir liste hazırladık. Listeyi görmek için okumaya devam et!

En iyi giydirme oyunu ile saatlerce eğlen!

Android’de kadın erkek fark etmeksizin her yaştan insanın severek oynayabileceği bir oyun bulmak mümkün. Gerçek hayatta var olan her şeyin oyunlaştırılmış halini bulmak mümkün.

🧬 En iyi yaşam simülasyonu oyunları listemizi de göz at.

Özellikle giyim ve kuşamına önem veren, modayı takip eden, yaratıcılığına güvenen kızlar için harika oyun türleri var. Giydirme oyunları bunların en başında gelen oldukça popüler bir tür.

Bu oyunlarda kendini ünlü bir stilist, modacı veya tasarımcı gibi hissetmen mümkün. Birbirinden güzel kızları, kendi zevkine göre en güzel kıyafet ve aksesuarlar ile giydirebilir hatta diğer moda tutkunlarıyla kapışabilirsin.

En iyi giydirme oyunları listesi

Özel gün ve gecelere hazırlanması gereken genç kızları konsepte en uygun şekilde giydirmeye, en iyi kombinleri yapamaya hazır mısın? Önce kısa listemizi tanıyalım ve ardından detayları paylaşalım. Bu oyunları AndroidListe’den ücretsiz olarak indirebilirsin.

  • Makyaj ve Giydirme Oyunları ile moda zevkini ortaya koy.
  • Fashion Battle’da podyumda rakipsiz olduğunu ispatla.
  • Fashion Stylish ile en iyi tasarımcı olduğunu göster.
  • Süper Stilist Kombinleri ile kombin yeteneğini tüm müşterilerine sun.
  • Barbie Büyülü Moda ile Barbie’yi farklı konseptlere hazırla.

🔍 Sırları çözmeyi seviyorsan en iyi gizlilik oyunları listemizi de incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, APK, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Makyaj ve giydirme oyunları

    Makyaj ve giydirme oyunları

    Makyaj ve Giydirme Oyunları, sana bir moda tasarımcısı olma fırsatı sunuyor. Balo, davet, düğün gibi özel gün ve gecelere karakterini hazırlayacaksın. Karakterinin günlük kıyafetlerinden plajda ne giyeceğine kadar karar vereceksin. Yerel kıyafetler dahil yüzlerce seçenek arasından en iyileri seçip moda yarışlarına katılacaksın.

  2. Fashion Battle - Dress to win

    Fashion Battle – Dress to win

    Fashion Battle ile podyumları sallayan bir stilist olacaksın. Mankenlerini en güzel şekilde giydirecek, makyajlarını yapacak, podyuma çıkartacak ve bir yıldıza dönüştüreceksin. Kendi koleksiyonunu oluşturup catwalkta şov yapmaya, diğer modacılara meydan okumaya hazır mısın?

  3. Süper Stilist - Giyinme ve Stil Modası Gurusu

    Süper Stilist – Giyinme ve Stil Modası Gurusu

    Fashion Stylish ücretsiz olarak oynayabileceğin bir giydirme oyunu. Bir moda tasarımcısı olarak yeteneklerini sergileyecek, çeşitli etkinlikler için göz alıcı kıyafetler tasarlayıp mankenlere giydireceksin. Stilistlik kariyerine modellere kıyafetler, aksesuar ve takılar seçerek devam edeceksin.

  4. International Fashion Stylist

    International Fashion Stylist

    Süper Stilist Moda Kombinleri, makyaj ve kıyafet seçimi konusundaki zevkinden para kazanacağın eğlenceli bir giydirme oyunu. Kıyafetlerinle gecelere katılacak, herkesi büyüleyecek ve kendi moda hikayeni yazacaksın. VIP müşterilerine en özel kıyafet ve kombilerin sunacak, isminden söz ettireceksin.

  5. Barbie Büyülü Moda - Giydirme

    Barbie Büyülü Moda – Giydirme

    Harika bir dünyanın kapılarını aralayan Barbie Büyülü Moda, başarılı bir simülasyon oyunu. Barbie ile birlikte bir moda efsanesine dönüşeceksin. En güzel kıyafet ve aksesuarları seçecek, şahane bir makyajla kombinlerini tamamlayacaksın. Barbie’yi bir prensese dönüştürmek için kendini tarzını yansıtacaksın.

Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar

Arkadaşını beklemekten sıkıldın mı ya da zamanın daha hızlı geçmesini mi istiyorsun? O zaman Android’deki en iyi zaman geçirmelik oyunları deneyebilirsin. Boş vakitlerinde mobil cihazlarında oynarken zaman geçirmeni sağlayacak en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları

Futbol zekana ve öngörülerine güveniyor, sevdiğin takımı şampiyon yapacağına inanıyorsan Android’de en iyi futbol menajerlik oyunlarını mutlaka denemelisin. Bir kulübün tüm sorumluluğunu üstlenmen gereken bu harika ve heyecan dolu oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları

Bilinmeyen bir evrende veya fantastik bir dünyada geçen oyunları seviyor musun? Android’de keyifle oynayabileceğin bilim kurgu oyunları var. Sadece uzay ve uzaylılarla sınırlı kalmayıp içerik olarak zenginleştirilmiş en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!…

Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları

Hayalindeki şehri kurup yönetmek ister misin? Cevabın evetse kendini bir yönetici olarak deneyebileceğin Android’deki en iyi şehir kurma oyunları listemiz tam senlik. Mobil cihazlarında hemen oynamaya başlayabileceğin en güzel Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi God of War benzeri oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi God of War benzeri oyunlar

Oyun konsollarına geldiği andan itibaren bir külte dönüşen God of War birçok geliştiriciye ilham oldu. Bugün Android’de oynayabileceğin God of War benzeri oyunları senin için inceledik. Severek oynayacağın en iyi 5 mobil oyunu seçtik. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et…