TikTok’ta videoya müzik ekleme nasıl yapılır?

tiktok-müzik-ekleme

Daha dikkat çekici videolar hazırlamak ve paylaşmak mı istiyorsun? Bunun yollarından biri de TikTok’ta videoya müzik ekleme. Popüler veya tempolu müzikleri eklemek videolarına olan ilgiyi artırabilir. Henüz denemediysen nasıl müzik ekleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!

TikTok müzik ekleme

Kısa videolar paylaşmayı mümkün kılan TikTok, sosyal medyanın en çok konuşulan uygulaması ve popülerliğini her geçen gün artırıyor. Ancak milyonlarca videonun arasından sıyrılmak öyle hiç de kolay değil.

Yaratıcı çekimlere sahip olmak tek başına yeterli değil. Efektler ve müzikler ile videoları desteklemek hem görsel hem de işitsel bir şov sunmak gerekiyor. Kulaklara hitap etmek için en kolay yol videoya müzik eklemek.

TikTok popüler şarkıları ekleyebileceğin zengin bir arşive, çalma listelerine sahip. Üstelik bu müzikleri kullanmak telif haklarıyla sorun yaşamanın önüne de geçebilir. Daha viral videolara sahip olmak bir nebze olsun insanların sevdiği şarkıları videolara eklemekten geçiyor.

🎙️ Daha havalı paylaşımlar için TikTok’ta kendi seslerini nasıl yapabilirsin yazımıza göz atabilirsin.

TikTok videolarına müzik nasıl eklenir?

Videoya müzik eklemek o kadar da zor değil. Basit birkaç tıklama ile sevdiğin müzikleri veya popüler şarkıları ekleyebilirsin. Bunun için aşağıdaki adımları izlemen yeterli.

1. Uygulamayı aç ve + simgesine dokun.

tiktok-müzik-ekleme

2. Yeni bir video çek veya galerindeki mevcut videolardan birini yükle. Galerinden seçersen Sonraki ile ilerle.

tiktok-müzik-ekleme

3. Sol alt köşede yer alan Sesler seçeneğine dokun.

tiktok-müzik-ekleme

4. Müzik kütüphanesi açılacak. Önerilenler bölümünde TikTok’ta popüler olan şarkıları listeler.

tiktok-müzik-ekleme

5.Burada İstediğin şarkı yoksa sağ taraftaki büyüteç simgesine tıkla. Arama sayfası açılacak. Burada birçok liste görebilirsin. Ara yazan çubuktan istediğin şarkıyı arat ve şarıkıyı eklemek için sağ taraftaki tik simgesine dokun.

tiktok-müzik-ekleme

6. İstediğin şarkı Önerilenlerde varsa üstüne tıkla. Müzik videoya otomatik eklenecek.

7. Şarkının farklı bir yerini kullanmak istiyorsan makas simgesine tıklayarak şarkının istediğin kısmını ayarlayabilirsin. Bu işlemi tüm eklediğin sesler için yapabilirsin.

8. Sonraki diyerek ilerle ve videonu gerekli açıklamaları girerek her zamanki gibi paylaş.

Videoların için TikTok’ta geçişler nasıl yapılır yazımızı mutlaka incele.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile şarkılar ve ses efektleri içeren zengin bir kütüphaneyi kullanarak ilginç videolar düzenleyebilir ve paylaşabilirsin. Akışında diğer kullanıcıların videolarını izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilir hatta videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu
Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu

Severek kullandığın mesajlaşma uygulaması artık çalışmıyor mu? Hemen paniğe kapılmana gerek yok. Telegram çalışmıyor ise düzeltmek için deneyebileceğin yollar var. Bu rehberde bahsedilen adımları uygulayarak tekrar mesajlaşmaya başlayabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?
Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Yardıma mı ihtiyacın var. Instagram Destek ile iletişime geçip sorunun çözülmesini talep edebilirsin. Her türlü yardım, şikayet ve bildirim için nasıl iletişime geçeceğine dair adımları öğrenmek için okumaya devam et…

Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?
Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?

Birden fazla dil biliyorsan uygulamalarını farklı dillerde de kolayca kullanabilirsin. Özellikle Instagram dili nasıl değiştirilir merak ediyorsan detaylarıyla bu rehberimizde bulabilirsin. Popüler uygulama bu konuda da birçok seçenek sunuyor. Ayrıntılar için okumaya devam et…