Android’de oynaman gereken en iyi pixel art oyunları

pixel-art-oyunları

Eski tarz oyunları seviyor ve pikselli grafikleriyle oldukça ilgini mi çekiyor? Android’de oynaman gereken en iyi pixel art oyunları senin için listeledik. Modern çağa inat, nostaljik görünümleriyle saatlerce elinden düşmeyecek en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

Pixel art oyunları

İlk bilgisayar ve video oyunları 8 veya 16 bitlik pikselli bir tasarıma sahipti. Bilgisayar teknolojileri geliştikçe oyunların grafikleri de gelişti ve daha gerçekçi bir görünüme kavuştu. Günümüzün oyunları grafikleriyle oldukça etkili bir görsellik sunuyor. Grafik kalitesi arttıkça daha iyi cihazlara ihtiyaç duyuluyor.

Bu durum cep telefonları ve tabletler için de geçerli. Günümüzün telefonları grafik kalitesi yüksek oyunları artık daha kolay çalıştırabiliyor. Ancak görsellik arttıkça cihazın özelliklerinin artması gerekiyor.

Hem maziyi hatırlamak isteyenler hem de mütevazi bir mobil cihazda oyun oynamak isteyenler pixel art oyunları tercih ediyor. Bu oyun türü, grafikler ve cihazlar gelişmiş olsa da hatırı sayılır bir kitleye hala hitap ediyor.

👾 En iyi pixel art uygulamaları listemize de göz atmayı ihmal etme.

En iyi 5 pixel art oyunu

Mobil cihazlarında severek oynayabileceğin en iyi 5 pixel art oyununu listeledik. Piksel sanatının en iyi örneklerine sahip bu oyunları AndroidListe’den indirebilirsin. Şimdi kısaca listemizi tanıyalım.

  • Sonic The Hedgehog 2 Classic, efsane atari oyunu mobil cihazlarda yaşamaya devam ediyor.
  • Minecraft, piksel sanatına ilgiyi artıran harika bir yaratıcılık ve inşa oyunu.
  • Stardew Valley ile kendi pikselli çiftliğini kurmaya hazır mısın?
  • Terraria, vazgeçilmez bir sandbox oyunu.
  • Pixel Art – Boyama oyunları, boyamayı sevenler için harika bir seçenek.

♚ Klasik oyunlardan hoşlanıyorsan en iyi satranç oyunları listemizi de incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, APK, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Sonic The Hedgehog 2 Classic

    Sonic The Hedgehog 2 Classic

    Sega’nın efsane oyunu hızlı kirpi Sonic, artık mobil cihazlarda. Sonic The Hedgehog 2 Classic’te Dr. Robotnik’in şeytani planlarını bozmak için uğraşacaksın. 2D yandan kaydırmalı bu macerada, su altından ışıklı eğlence mekanlarına kadar farklı 12 alanda oynayabilirsin. Hızını ve reflekslerini göster.

  2. Minecraft

    Minecraft

    Minecraft ile piksellerden oluşan sonsuz bir dünyada yaratıcılığını gösterecek veya hayatta kalmak için savaşacaksın. Düşmanlarını yenmek için çeşitli silahlar; yaşamak için binalar inşa edecek ve kaynaklar bulacaksın. Modlar, haritalar, eklentiler ve kaplamalar ile sonsuz bir eğlence vadediyor.

  3. Terraria

    Terraria

    Terraria, pixel art tarzında macera, keşif ve inşa gibi zorlukları sevenler için ideal bir sandbox oyunu. Saldırgan yaratıkların yaşadığı bir dünyada hayatta kalmalısın. Bunun için 3 şey yapacaksın: kazmak, inşa etmek ve savaşmak. Hayal gücünü kullanarak özgürce kendine yeni bir çevre oluşturabilirsin.

  4. Stardew Valley

    Stardew Valley

    Stardew Valley, eski bir çiftliği büyütmen ve yerel halkla etkileşim kurman gereken pixel art tarzı bir RPG. Dedesinden kalan eski çiftliğe taşınan birini canlandıracaksın. Meyve sebze ekip hayvan yetiştirecek hatta balık tutacaksın. Yeni binalar inşa et, aileni kur ve çiftliğini genişlet.

  5. Pixel Art: Build by Number Game

    Pixel Art: Build by Number Game

    Pixel Art Boyama Oyunları, her yaştan oyuncuya hitap eden, rahatlamanı ve dinlenmeni sağlayacak sanal bir boyama kitabı. Çocuklar için de oldukça eğlenceli saatler vadediyor. Zengin arşivindeki tablolardan (15.000) birini seçecek piksel piksel boyayarak saklı resmi ortaya çıkaracaksın.

Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi zaman geçirmelik oyunlar

Arkadaşını beklemekten sıkıldın mı ya da zamanın daha hızlı geçmesini mi istiyorsun? O zaman Android’deki en iyi zaman geçirmelik oyunları deneyebilirsin. Boş vakitlerinde mobil cihazlarında oynarken zaman geçirmeni sağlayacak en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi futbol menajerlik oyunları

Futbol zekana ve öngörülerine güveniyor, sevdiğin takımı şampiyon yapacağına inanıyorsan Android’de en iyi futbol menajerlik oyunlarını mutlaka denemelisin. Bir kulübün tüm sorumluluğunu üstlenmen gereken bu harika ve heyecan dolu oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi bilim kurgu oyunları

Bilinmeyen bir evrende veya fantastik bir dünyada geçen oyunları seviyor musun? Android’de keyifle oynayabileceğin bilim kurgu oyunları var. Sadece uzay ve uzaylılarla sınırlı kalmayıp içerik olarak zenginleştirilmiş en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!…

Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi şehir kurma oyunları

Hayalindeki şehri kurup yönetmek ister misin? Cevabın evetse kendini bir yönetici olarak deneyebileceğin Android’deki en iyi şehir kurma oyunları listemiz tam senlik. Mobil cihazlarında hemen oynamaya başlayabileceğin en güzel Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi God of War benzeri oyunlar
Android’de oynaman gereken en iyi God of War benzeri oyunlar

Oyun konsollarına geldiği andan itibaren bir külte dönüşen God of War birçok geliştiriciye ilham oldu. Bugün Android’de oynayabileceğin God of War benzeri oyunları senin için inceledik. Severek oynayacağın en iyi 5 mobil oyunu seçtik. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et…