Android’de TikTok videoları nasıl silinir?

tiktok-videoları-nasıl-silinir

Güzel videolar çekip anında paylaşmayı sevenlerden misin? Paylaştığın videoların bazıları artık hiç izlenmiyor mu ya da sıkıldın mı? Android’de TikTok videoları nasıl silinir merak ediyorsan bu rehberde adım adım nasıl yapacağını öğrenebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!

TikTok’ta video silme

Popüler video paylaşım ağı TikTok, topluluk kurallarını ihlal etmediğin sürece istediğin kadar video yüklemene izin veriyor. 15 ila 60 saniyelik videolar oluşturabilir ve takipçilerinle paylaşabilirsin. TikTok günlük olarak 1 ila 4 video paylaşmanı öneriyor.

📺 Videolarının daha fazla kişi tarafından görüntülenmesini istiyorsan TikTok’ta daha fazla izlenme nasıl elde edilir yazımıza göz atabilirsin.

Uygulama, yüklenebilecek video sayısında herhangi bir sınırlama getirmediğinden videolarını silmek zorunda kalmazsın. Ancak beğenmediğin veya artık profilinde görünmesini istemediğin videoları kendin kaldırabilirsin. Mobil uygulama işini kolaylaştıracak Sil seçeneğine zaten sahip.

TikTok’ta video nasıl silinir?

Daha önce paylaştığın bir videoyu profilinden kolaylıkla kaldırabilirsin. Bunun için bir iki basit adımı atman yeterli. Şimdi bu adımları paylaşalım.

  • Uygulamayı aç ve sağ alt köşedeki Profil simgesine tıklayarak hesap sayfana gir.

tiktok-videoları-nasıl-silinir

  • Silmek istediğin videoyu bulup tıkla.

tiktok-videoları-nasıl-silinir

  • Yan yana üç noktaya dokun.

tiktok-videoları-nasıl-silinir

  • Açılan penceredeki alt menüyü sola çekerek en sona doğru ilerle ve Sil seçeneğine bas.

tiktok-videoları-nasıl-silinir

  • İşlemi onaylamak için uyarı mesajındaki Sil’e dokun.

tiktok-videoları-nasıl-silinir

Videoyu sildikten sonra artık bir daha profilinde gösterilmez. Ancak bu videoyu indirmiş olanlar izlemeye devam edebilir.

Videolarını silmeden önce TikTok filtre kaldırma nasıl yapılır blog yazısını inceleyebilirsin.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile milyonlarca şarkı ve ses efektinin olduğu zengin bir kütüphaneye erişip ilginç videolar düzenleyebilir ve akışında izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilirsin. Videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?
Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Yardıma mı ihtiyacın var. Instagram Destek ile iletişime geçip sorunun çözülmesini talep edebilirsin. Her türlü yardım, şikayet ve bildirim için nasıl iletişime geçeceğine dair adımları öğrenmek için okumaya devam et…

Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?
Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?

Birden fazla dil biliyorsan uygulamalarını farklı dillerde de kolayca kullanabilirsin. Özellikle Instagram dili nasıl değiştirilir merak ediyorsan detaylarıyla bu rehberimizde bulabilirsin. Popüler uygulama bu konuda da birçok seçenek sunuyor. Ayrıntılar için okumaya devam et…

Instagram’da seni takip etmeyenleri görme nasıl yapılır?
Instagram’da seni takip etmeyenleri görme nasıl yapılır?

Sosyal ağını giderek büyütüyor ama bazı kişilerin seni takip edip etmediğini merak mı ediyorsun? Üçüncü taraf uygulama olmadan Instagram’da seni takip etmeyenleri görme imkanın var. Geri takip yapmayanları kolayca bulabileceğin bu pratik yöntemi öğrenmek için okumaya devam et…