TikTok’ta daha fazla izlenme nasıl elde edilir

tiktok-izlenme-arttırma

Video çekip paylaşmayı seviyor ve daha fazla izlenmek mi istiyorsun? Bunun için dikkat etmen gereken bazı noktalar var. Bu rehberde TikTok izlenme arttırma ile ilgili tüyolar ve püf noktaları bulabilirsin. Hile kullanmadan görüntülenme sayısını artırmak için okumaya devam et!

TikTok’ta izlenme nasıl arttırılır?

İzlenme sayısı, TikTok’tan para kazanmayı düşünüyorsan önemli olabilir. Çünkü izlenme sayısı yüksek videolara sahip bir içerik üreticisiysen daha kolay sponsor bulabilir, reklam anlaşması veya satış ortaklığı yapabilirsin.

💰 Platformun sunduğu gelir elde etme yöntemleri hakkında detaylı bilgi almak için TikTok’ta nasıl para kazanılır yazımıza göz atabilirsin.

TikTok Türkiye şimdilik izlenme başına ödeme yapmasa da yakında gelebilir. Ancak sponsorların dikkatini çekebilmek açısından sayılar öne çıkabilir.

Görüntülenme sayısını artırmak için bot hesaplar kullanma, satın alma gibi hilelere başvurulabilir. Ancak bunlar kalıcı çözümler olmamakla birlikte fark edilmesi durumunda ceza almak da mümkün.

TikTok izlenme artırma yöntemleri

Platformda daha fazla izlenmek için bazı noktalara dikkat etmek gerekir. Hile içermeyen bu 10 yöntemi kısa kısa açıklayalım:

1. Özgün olmak ve düzenli video yüklemek:

En temel kural özgün videolar ve içerikler üretmek. Benzer videolar çeksen bile diğerlerinden daha iyi yapmaya özen göstermelisin. Özgün olmak uzun vadede hayat kurtarır. Ayrıca düzenli olarak video yükle. TikTok günlük 1 ila 4 video yüklenmesini öneriyor.

2. Etiket kullanmak:

TikTok algoritmalarının videonun konusunu anlamasını kolaylaştırmak adına hashtag yani etiket kullan. Etiketler, kullanıcıların seni bulmasını da kolaylaştırır. Popüler etiketleri Keşfet > Trendler kısmında bulabilirsin. Alakalı etiketler kullanmaya ve çok fazla eklememeye özen göster.

3. Videoyu ve açıklamaları kısa tutmak:

3 dakikaya kadar video eklemek mümkün olsa da 30 saniyenin altındaki videoların izlenme olasılığı daha yüksek. 2200 karaktere kadar açıklama yazabilirsin. Videonla ilgili kısa ve öz bilgiler kullan. Ayrıca açıklamana 3-5 etiket ekle.

4. Popüler ses efektlerini kullanmak:

Videolarında kullanacağın sesler ve ses efektleri izlenmeyi etkiler. Trend olan sesleri ve ses efektlerini uygulamayla video oluştururken Ses Ekle sayfasında bulabilirsin.

5. Daha spesifik bir izleyici kitlesi bulmak:

Platformda çok fazla kullanıcı olduğundan genele hitap eden videolar yerine daha spesifik izleyici kitlesi hitap etmek izlenmeleri artırabilir. Niş konular bulmak, farklı topluluklara hitap etmek faydalı olabilir.

6. Nasıl yapılır videoları çekmek:

Eğlence ağırlıklı videolar daha çok paylaşılsa da nasıl yapılır videoları da giderek popüler hale gelmekte. İnsanlara bildiğin şeyleri, nasıl yapılacağını anlatacağın kendin yap videoları ve fikirleri izlenme sayını artırabilir.

7. Düet özelliğini kullanmak ve iş birliği yapmak:

Platformun güzel taraflarından biri de diğer içerik üreticilerle iş birliği yapmana imkan tanıması. Bunu Düet şeklinde yapabilir veya ortak etkinlikler düzenleyebilirsin. Bu tarz videolar etkileşimi artıracağından sana izlenme olarak geri dönecektir.

Etkileşimi artırmak adına Tiktok canlı yayın nasıl yapılır yazımızı inceleyebilirsin.

8. İçeriklerini diğer sosyal medya kanallarında paylaşmak:

Hazırlamış olduğun videoları Instagram, Twitter gibi diğer sosyal medya ve ağ uygulamalarında da paylaşabilirsin. Bu paylaşımlar TikTok videolarına trafik oluşturacağından izlenme sayılarını yükseltebilir.

9. Sonuna kadar izlenmesini sağlamak:

İzlenme sayını artırmak için videoların sonuna kadar izlenmesini sağlamalısın. İzleyicilerini videonun sonuna kadar tutabilirsen ve hesabında geçirdikleri süreyi artırabilirsen TikTok algoritması seni ödüllendirecektir. Bu da daha fazla görüntülenme ve keşfete düşme anlamı taşır.

10. Videoları doğru zamanda yüklemek ve araçları kullanmak:

Takipçilerini analiz et ve en etkin oldukları saatlerde videolarını paylaşmaya özen göster. Bir plan dahilinde videolarını paylaş. İçerik üreticisi veya ticari hesap oluşturarak TikTok’un sunduğu farklı araçlara erişebilir, takipçilerini analiz edebilir, planlama yapabilir hatta oynatma listeleri oluşturabilirsin.

🪞 Birçok video düzenleme aracına sahip olan TikTok filtre kaldırma nasıl yapılır yazımızı şimdi oku.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile milyonlarca şarkı ve ses efektinin olduğu zengin bir kütüphaneye erişip ilginç videolar düzenleyebilir ve akışında izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilirsin. Videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?
TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?

Video izlemek istiyor ama kim olduğunun pek de bilinmesini istemiyor musun? TikTok hesap gizleme özelliğinden yararlanman mümkün. Böylelikle biyografin diğer kullanıcılara gösterilmez sen de daha gizli kalabilirsin. Hesabını nasıl gizleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…