TikTok canlı yayın nasıl yapılır?

tiktok-canlı-yayın-nasıl-yapılır

Takipçilerinle sohbet etmek, yeni insanlara ulaşmak ve yeteneklerini herkese göstermek mi istiyorsun? TikTok canlı yayın ile çok daha fazlasını yapabilirsin. TikTok canlı yayın nasıl açılır, şartları nelerdir ve çok daha fazlası bu rehberimizde. Detaylar için okumaya devam et!

TikTok canlı yayın açmak

Popüler video paylaşım uygulaması, rakiplerine göre önce çıkan bazı özelliklere sahip. Bunlardan biri de canlı yayınlar. Platform özellikle içerik üreticilerin canlı yayınlar aracılığıyla para kazanmasına imkan tanıyor.

🛋️ Platformdan gelir elde etmek istiyorsan TikTok’ta nasıl para kazanılır yazımızı okuyabilirsin.

Canlı yayınlarda hediye alabilir, hediye gönderebilir, yorum bırakabilir ve konuk alabilirsin. Canlı yayın etkinliğini ne zaman yapacağını önceden paylaşabilirsin. Yayın esnasında ne yapacağın senin yaratıcılığına kalmış. Kapışmak, oyun oynamak, şarkı söylemek gibi birçok aktivite yapabilirsin.

TikTok canlı yayın açma şartları

Popüler uygulama, tüm kullanıcıların canlı yayın yapmasına imkan tanımıyor. Bazı şartlar koşuyor. Bu şartların neler olduğuna bakalım.

  • 18 yaşından büyük olmak
  • 1000 takipçiye sahip olmak
  • Topluluk kurallarını çiğnememiş olmak

Canlı yayın yapıp yapamayacağını anlamanın en iyi yolu aslında takipçi sayısı. Eğer 1000’den fazla takipçin yoksa canlı yayın düğmesi uygulamada gözükmüyor. Bu da yayın açamayacağın anlamına geliyor.

TikTok’ta canlı yayın nasıl yapılır?

Hesabın yukarıda bahsettiğimiz şartları taşıyorsa aşağıdaki adımları izleyerek sen de canlı yayın yapabilirsin. Yayın açmak için:

tiktok-canlı-yayın-nasıl-yapılır

  • Uygulamayı aç. Alt menüde yer alan + düğmesine dokun.
  • Alt menüden Canlı Yayın seçeneğine gir.
  • Yayına başlamadan önce Güzelleştir, Efektler gibi seçeneklerden istediğin düzenlemeleri yap.
  • Canlı Yayın Yap düğmesine dokunarak yayına başla.

Kameran yardımıyla yayının başlayacak. Sabit bir internet bağlantısı, iyi bir ışık kaynağı ve güçlü bir kamera, daha kaliteli bir yayın yapmanı sağlar. Yayına başlamadan önce cihazının şarjının yeterli olduğundan emin ol. Uygulama yayın esnasında sohbet etmene de imkan tanır.

🎥 Çok daha tanınmak istiyorsan Instagram’da TikTok videosu nasıl paylaşılır yazımızı şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile milyonlarca şarkı ve ses efektinin olduğu zengin bir kütüphaneye erişip ilginç videolar düzenleyebilir ve akışında izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilirsin. Videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?
TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?

Video izlemek istiyor ama kim olduğunun pek de bilinmesini istemiyor musun? TikTok hesap gizleme özelliğinden yararlanman mümkün. Böylelikle biyografin diğer kullanıcılara gösterilmez sen de daha gizli kalabilirsin. Hesabını nasıl gizleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…