Instagram’da TikTok videosu nasıl paylaşılır?

instagram-da-tiktok-videosu-nasıl-paylaşılır

Video izlerken çok beğendiğin bir içerikle mi karşılaştın? Sosyal ağındaki kişileri bu videodan haberdar edebilir hatta onlara izletebilirsin. Bunu Instagram’da TikTok videosunu paylaşmak suretiyle yapabilirsin. En pratik şekilde nasıl yapacağını öğrenmek için okumaya başla!

Instagram’da TikTok videosu paylaşma

Her sosyal ağın kendine göre bir takipçi kitlesi var. Ancak bazı içerikleri diğer sosyal ağlarda bulmak mümkün olmayabilir. Normalde bir sosyal ağda beğendiğin videoyu diğer bir ağda paylaşmak istediğinde indirmen gerekir. Bunun için üçüncü taraf bir video indirme aracına ihtiyacın olur.

Videoyu indirdikten sonra yeniden paylaşman gerekir. Tabii ki bu işlemler oldukça zaman alır ve üçüncü taraf uygulamalara olan ihtiyacı artırır. Durumun farkında olan sosyal ağ geliştiricileri, kullanıcıların işleri kolaylaştıracak özellikler sunmaya veya birbirleriyle entegre çalışmaya başladılar.

Tiktok’tan beğendiğin bir videoyu Instagram’da herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymadan paylaşabilirsin. Ayrıca eğer TikTok için içerik üretiyorsan videolarını tekrardan Instagram’a yükleme derdinden de kurtulabilirsin.

TikTok videolarını Instagram hikaye ve sohbetlerinin yanı sıra akışında gönderi veya Reels olarak paylaşman mümkün. Kimi zaman uzun videolarda kalite kaybı söz konusu olabilir. Ayrıca paylaşacağın bu videolarda TikTok filigranını görebilirsin.

🎞️ Bu logolardan hiç hoşlanmıyorsan TikTok video filigran kaldırma yazımızı inceleyebilirsin.

Uygulama şimdilik filigran kaldırmana veya videonun üzerine yazılmış yazıları kaldırmana imkan tanımıyor. Ancak bazı gereksiz yazıların veya yorumların silindiğini görmen mümkün.

TikTok videosu Instagram’da nasıl paylaşılır?

Şimdi TikTok’ta beğendiğin bir videoyu Instagram’da nasıl paylaşacağına değinelim. Bunun için aşağıdaki adımları izle.

1. TikTok’u aç ve beğendiğin videoyu bul veya akışında gösterilen herhangi bir videoyu seç.

2. Sağ menüdeki Paylaş düğmesine dokun.

instagram-da-tiktok-videosu-nasıl-paylaşılır

3. Açılan menüden Instagram seçeneğine bas.

instagram-da-tiktok-videosu-nasıl-paylaşılır

4. Videonun kaydedilme işlemleri başlar, bu videonun uzunluğuna göre biraz zaman alabilir, bu yüzden acele etme.

instagram-da-tiktok-videosu-nasıl-paylaşılır

5. “İşlemi şunu kullanarak tamamla” seçeneklerinden birini seç:

  • Instagram Chats – sohbetler
  • Instagram Feeds – akışta gönderi
  • Instagram Reels – Reel videosu
  • Instagram Stories – hikayeler

Yalnızca bir defa seçeneğini işaretlemen durumunda yukarıdaki menü her seferinde sorulur. Bu sayede farklı seçeneklerde paylaşım yapabilirsin.

instagram-da-tiktok-videosu-nasıl-paylaşılır

6. Instagram uygulamasına geçiş yapılacak. Yaptığın seçime (hikaye, gönderi, Reel, sohbet) göre her zamanki gibi Instagram’da videoyu paylaş.

🕭 Paylaşım yapıldıkça gelen bildirimlerden sıkıldıysan TikTok bildirim kapatma nasıl yapılır yazımıza şimdi göz at!

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile milyonlarca şarkı ve sesin yanı sıra inanılmaz efektlerin olduğu zengin bir kütüphaneye erişerek ilginç videolar düzenleyebilir ve paylaşabilirsin. Canlı yayınlar yapabilir, kapışmalara katılabilir ve hediyeler kazanabilirsin. Üstelik videolarını diğer sosyal ağlarda da paylaşabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…