TikTok bildirim kapatma nasıl yapılır?

tiktok-bildirim-kapatma

Video izlemekten keyif alıyor ama iki de bir alakalı alakasız bildirim almak canını mı sıkıyor? Artık bunu dert etmene gerek yok. TikTok bildirim kapatma aslında sandığından daha kolay. İstersen bu bildirimleri özelleştirebilirsin. Nasıl yapılır öğrenmek için okumaya devam et!

TikTok bildirim kapatma

Popüler video paylaşım ağına sürekli yeni videolar yükleniyor. Kullanıcıların bunlardan haberdar olması için TikTok bildirim gönderiyor. Ancak kimi zaman bildirim sesleri duymak sinir bozucu olabilir.

Rahatsızlık duyman durumunda platform bildirimleri kapatmana imkan tanıyor. Bu rehberimizde bildirimleri adım adım nasıl kapatacağını ve nasıl özelleştireceğini bulacaksın.

📜Daha önce neler izlediğini merak ediyorsan TikTok izleme geçmişi görme nasıl yapılır yazımıza göz atabilirsin.

Tiktok bildirimleri nasıl kapatılır?

İlk olarak cihazından bunu yapabilirsin. TikTok bildirimlerini kapatmak için aşağıdaki adımları uygulayabilirsin.

  • Cihazının Ayarlarına gir.

tiktok-bildirim-kapatma

  • Uygulamalar seçeneğine dokun.

tiktok-bildirim-kapatma

  • TikTok uygulamasını bul. Bunun için listeyi aşağıya indirebilir veya arama çubuğunu kullanabilirsin.
  • Uygulama sayfasından Bildirimlere dokun.

tiktok-bildirim-kapatma

  • Bildirimleri Göster seçeneğindeki anahtarı sola çekerek kapat (maviden griye döner).

tiktok-bildirim-kapatma

Cihazın üreticisine göre menüde bazı küçük değişiklikler olsa da ikinci bir yol olarak Ayarlar > Bildirimler > Uygulama Bildirimleri bölümüne git. Tümü’nü seçtikten sonra TikTok uygulamasını aratıp bul ve anahtarı kapat (maviden griye döner).

tiktok-bildirim-kapatma

TikTok bildirim ayarları

Uygulama üzerinden bildirimleri kapatman mümkün. Ancak TikTok bildirimler konusunda birçok farklı seçenek sunar. Başlıklar halinde bu bildirimlerin neler olduğuna bakalım:

  • Uygulama içi bildirimler
  • Etkileşimler
  • Mesajlar
  • Video önerileri
  • Ekran zamanı
  • E-posta bildirimleri
  • Diğer

Bu bildirimleri tümden kapatmak istersen her bir seçeneği tek tek kapatman gerekir. Hepsini kapatmak istemezsen seni en çok rahatsız eden bildirimleri seçip kapatabilirsin. Bu sayede bildirimlerini kişiselleştirebilirsin. Bildirim seçeneklerini görmek için şu adımları izle:

  •  TikTok uygulamasını aç. Sağ alt köşedeki Profil simgesine tıkla ve kendi hesap sayfana gir.

tiktok-bildirim-kapatma

  • Sağ üst köşedeki üç çizgili menü simgesine dokun. Ayarlar ve Gizlilik seçeneğine gir.

tiktok-bildirim-kapatma

  • Bildirimler seçeneğine dokun.

tiktok-bildirim-kapatma

  • Bu sayfada uygulamadaki tüm bildirimleri görebilirsin. Varsayılan olarak bütün bildirimler açıktır. Bunlardan dilediğini kapatabilirsin. Bunun için anahtarı sola doğru çekmen yeterli (turkuazdan gri renge döner).

tiktok-bildirim-kapatma

🤐 Bazı kullanıcılardan artık video izlemek istemiyorsan TikTok engelleme ve engel kaldırma ile ilgili yazımı şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile milyonlarca şarkı ve sesin yanı sıra inanılmaz efektlerin olduğu zengin bir kütüphaneye erişerek ilginç videolar düzenleyebilir ve paylaşabilirsin. Canlı yayınlar yapabilir, kapışmalara katılabilir ve hediyeler kazanabilirsin. Üstelik videolarını diğer sosyal ağlarda da paylaşabilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…