TikTok izleme geçmişi görme nasıl yapılır?

tiktok-izleme-geçmişi-görme

Çok beğenerek izlediğin videoları yeniden izlemek mi istiyorsun ya da neler izlemişsin merak mı ediyorsun? TikTok izleme geçmişi görme özelliğine sahip. Daha önce izlediğin videolara bakabilir ve bunları geçmişten kaldırabilirsin. Nasıl yapılır öğrenmek için okumaya devam et!

TikTok izleme geçmişi

TikTok yaptığı bir güncelleme ile izleme geçmişine bakmayı mümkün hale getirdi. Artık Android kullanıcıları da video izleme geçmişlerine kolayca göz atabilir. Bu sayede daha önce neler izlemişsin kolaylıkla görebilirsin. İzleme geçmişiyle ilgili bilmen gerekenler:

  • Aynı hesapla son 180 gün içinde izlediğin tüm videoları görebilirsin.
  • İzleme geçmişinden biri videoyu veya videoların tamamını sildikten sonra geri alamazsın.
  • İzleme geçmişini tamamen silsen bile verilerin bir süre daha sana yeni önerilerde bulunabilmek için TikTok tarafından tutulur.

🕵️‍♂️ Platformun hakkında neler kaydettiğini görmek istersen TikTok verileri ve faaliyet raporu indirme ile ilgili yazımızı inceleyebilirsin.

TikTok izleme geçmişi görme

Neler izlediğine bakman artık çok kolay. Aşağıdaki adımları takip ederek izleme arşivine ulaşabilirsin. Şimdi TikTok izleme geçmişi nasıl görülür adım adım değinelim:

1. Uygulamayı aç ve sağ alt köşedeki Profil simgesine dokunarak kişisel hesap sayfana gir.

tiktok-izleme-geçmişi-görme

2. Sağ üst köşedeki üç çizgili menü simgesine dokun.  Ardından Ayarlar ve Gizlilik seçeneğine bas.

tiktok-izleme-geçmişi-görme

3. Sayfada aşağıya doğru ilerle, İçerik ve Görünüm bölümünde İzleme Geçmişi’ne dokun.

tiktok-izleme-geçmişi-görme

 

4. Daha önce izlemiş olduğun videolar en son izlediğinden başlanarak listelenecek. Burada neler izlemişsin görebilirsin.

tiktok-izleme-geçmişi-görme

TikTok izleme geçmişi silme

Neler izlediğini artık gördüğüne göre bunlardan bazıları silmek isteyebilirsin. Videoları geçmişten kaldırmak da bir o kadar kolay. TikTok izleme geçmişini silmek için şu adımları izle:

1. Öncelikle izleme geçmişini açman gerekir bunun için yukarıda değindiğimiz 4 adımı yapman yeterli. Kısaca Ayarlar ve Gizlilik > İzleme Geçmişi yolunu izle.

2. Silmek istediğin video sayısına göre:

  • Tek video: Videonun üstüne parmağını basılı tut ve açılan menüden Temizle seçeneğine dokun.
  • Birden fazla video: Sağ üst köşedeki Seçin düğmesine dokun. Silmek istediğin videoları seç. Seçilen videonun sağ üst köşesinde beyaz tikli kırmızı daire gözükür ve alt kısımda kaç tane seçtiğin gösterilir. Temizle‘ye bas.
    tiktok-izleme-geçmişi-görme
  • Tüm videolar: Seçin düğmesine dokunduktan sonra Tüm İzleme Geçmişini Seçin seçeneğini işaretle ve Temizle’ye bas.
    tiktok-izleme-geçmişi-görme

3. Silmek için Temizle’ye dokunduğunda çıkan uyarı mesajını Temizle diyerek onayla ve işlemi tamamla.

tiktok-izleme-geçmişi-görme

❤️ En sevdiğin videoları görmek için TikTok favoriler nasıl bulunur ve yönetilir yazımızı şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile milyonlarca şarkı ve sesin yanı sıra inanılmaz efektlerin olduğu zengin bir kütüphaneye erişerek ilginç videolar düzenleyebilir ve paylaşabilirsin. Canlı yayınlar yapabilir, kapışmalara katılabilir ve hediyeler kazanabilirsin. Üstelik videolarını diğer sosyal ağlarda da yayımlayabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…