Telefonunu öne çıkaracak en iyi 4K ve QHD duvar kağıdı uygulamaları

en-iyi-4k-duvar-kagidi-uygulamalari

Telefonunu daha havalı bir görünüme kavuşturmak, daha göze çarpıcı hale getirmek ister misin? En iyi 4K ve QHD duvar kağıdı uygulamaları ile telefonunu kişiselleştirebilir, klasik Android görünümünden uzaklaştırabilirsin. En güzel uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi 4K ve QHD duvar kağıdı uygulamaları

Duvar kağıtları sayesinde Android ekranın arka planını istediğin gibi şekillendirebilirsin. Cihazının ekranına göre HD, QHD ve 4K görüntü kalitesine sahip görseller arasından seçim yapabilirsin. Yüksek kaliteli ve ilgi çekici arka planlar bulmak için duvar kağıdı uygulamalarını kullanabilirsin.

Duvar kağıdı uygulamaları, istediğin kalitede sayısız seçeneğe erişmeni sağlar. Bugün özellikle 4K ve QHD duvar kağıdı arayanlar için işlerini oldukça kolaylaştıracak uygulamaları listeledik.

Android için en iyi 4K ve QHD duvar kağıdı uygulamaları

Telefonunu göz alıcı bir şekilde özelleştirmeni sağlayacak en iyi 4K ve QHD duvar kağıdı uygulamalarını AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. Şimdi listemizi kısaca tanıyalım sonrasında detayları paylaşalım.

  • Zedge – Duvar Kağıtları ile Android’i özelleştirmek çok keyifli.
  • Wallcraft – Duvar kağıtları HD, devasa bir arka plan kaynağı.
  • Live Wallpapers, 4K Wallpapers, değişimi sevenler için ideal.
  • Football Wallpaper HD 4K, futbol tutkunları için harika bir seçenek.
  • 4K Wallpaper – HD Backgrounds, onlarca farklı kategoride yüzlerce duvar kağıdı sunuyor.

Android’de güvenliğini artıracak en iyi 5 kimlik doğrulama uygulaması listemize de göz at.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. ZEDGE™ Zil Sesi, Duvar Kağıdı

    ZEDGE™ Zil Sesi, Duvar Kağıdı

    Oldukça zengin bir kütüphaneye sahip olan Zedge telefonunu özelleştirmen için birçok seçenek sunuyor. Cihazının ekranını HD, QHD ve 4K duvar kağıtları ile kişiselleştirebilirsin. Ayrıca yeni zil sesleri keşfedebilir, bildirim tonlarını, alarm seslerini dilediğin gibi özelleştirebilirsin.

  2. Duvar kağıtları HD 4K

    Duvar kağıtları HD 4K

    Wallcraft, Android ana ekranını ve kilit ekranını özelleştirmeni sağlayan oldukça havalı 4K duvar kağıtlarına sahip bir uygulama. Sayısız seçenek sunan uygulama içeriklerini düzenli olarak güncelliyor. HD’den 8K’ya kadar farklı kategorilerde en çarpıcı görselleri bulabilir hatta canlı duvar kağıtlarını deneyebilirsin.

  3. Live Wallpapers - 4K Wallpapers

    Live Wallpapers – 4K Wallpapers

    Android’de sürekli aynı duvar kağıdını görmekten sıkılıyorsan Live Wallpapers tam da aradığın çözüm olabilir. Uygulama duvar kağıtlarını belirli aralıklarla otomatik olarak değiştirebiliyor. HD, FHD, UHD, 4K gibi farklı görüntü kalitelerine ve temalara sahip binlerce seçenek bulabilirsin. Üstelik canlı duvar kağıdı da sunuyor.

  4. Football Wallpaper HD 4K

    Football Wallpaper HD 4K

    Tam bir futbol tutkunuysan Football Wallpaper HD 4K Android ekranını sevdiğin futbolcuların ve takımların 4K ve QHD duvar kağıtlarıyla süsleyebileceğin kullanışlı bir uygulama. Katar 2022 Dünya Kupası’ndan şahane karelerin yer aldığı geniş bir seçki seni bekliyor.

  5. Wallpapers HD - Backgrounds 4K

    Wallpapers HD – Backgrounds 4K

    4K Wallpaper, adından da anlayacağın üzere Android’in için yüksek kaliteli duvar kağıtları sunuyor. Anime, oyun, karikatür, soyut, araba gibi 35’ten fazla kategoride Full HD, QHD ve 4K arka planlara sahip. Mevcut resimleri, ekran koruyucu ve kilit ekranı olarak da ayarlayabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…

Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?
Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?

Daha fazla kişi tarafından takip edilmek ve beğenilmek istiyorsan bunun yolu Instagram Keşfet sayfasından geçiyor. Peki ama gönderilerinin Keşfet’e çıkması için ne yapmalısın? Bu rehberde işine yarayacak temel ipuçlarını paylaşacağız. Detayları öğrenmek için okumaya devam et!…