TikTok’ta yorumları favorilere ekleme nasıl yapılır?

tiktok-ta-yorumları-favorilere-ekleme-nasıl-yapılır

Onlarca video oluşturup paylaşıyor ve takipçilerinden çok güzel yorumlar alıyorsun. Özellikle bazı yorumlar çok hoşuna gidiyorsa favorilerine ekleyebilirsin. Bu tutorial ile TikTok’ta yorumlar favorilere nasıl eklenir adım adım öğrenebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!

TikTok favori yorumlar

TikTok’ta içerik üreten biriysen takipçilerinle etkileşim kurman çok önemli. Ne kadar çok etkileşim o kadar çok izlenme anlamına gelir. Ayrıca senin yeni kişiler tarafından keşfedilmeni de kolaylaştırır.

🏟️ TikTok’da daha fazla izlenme nasıl elde edilir yazımız işe çok yarayacak.

Takipçilerle etkileşim kurmanın farklı yolları var. Yorumlar, bunlardan bir tanesi. Videolarına diğer kullanıcıların yorum yapması hatta beğendikleri ifade etmesi çok önemli. Bu hem senin motivasyonunu hem de izlenme sayını artırır.

TikTok’ta yorum sabitleme özelliği vardı. Bu kullanıcıların yaptığın yorumlardan en çok beğendiğini en başa sabitlemene yarıyordu. Böylelikle beğendiğin bir yorumun kolayca okunmasını sağlıyordun. Ancak TikTok bu özelliği kaldırdı ve yerine yorumları favorilere ekleme özelliğini getirdi. Bir yorumu favorilerine ekleyerek profiline girip istediğin zaman kolayca okuyabilirsin.

Tiktok’ta yorumlar favorilere nasıl eklenir?

Yorum sabitlemenin yerine gelen bu özelliğini kullanmak oldukça kolay. TikTok yorumlarını favorilerine eklemek için şu adımları izle:

  • Profil sayfana girip paylaşım yaptığın videonu aç.
  • Sağ taraftaki menüden içinde üç nokta olan balon simgesine dokun.

tiktok-ta-yorumları-favorilere-ekleme-nasıl-yapılır

  • Mevcut tüm yorumlar listelenir. Favorilerine eklemek istediğin yoruma parmağını basılı tut.


tiktok-ta-yorumları-favorilere-ekleme-nasıl-yapılır

  • Açılan menüden Favorilere Ekle seçeneğine tıkla.

tiktok-ta-yorumları-favorilere-ekleme-nasıl-yapılır

Hepsi bu kadar. Artık beğendiğin yorum favorilerine eklendi. Bu yorumu daha sonra okumak istersen profil sayfandaki Favoriler sekmesine ve Yorumlar seçeneğine tıklaman yeterli.

tiktok-ta-yorumları-favorilere-ekleme-nasıl-yapılır

🛟 TikTok silinen taslakları geri getirme nasıl yapılır yazımızı şimdi incele.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile şarkılar ve ses efektleri içeren zengin bir kütüphaneyi kullanarak ilginç videolar düzenleyebilir ve paylaşabilirsin. Akışında diğer kullanıcıların videolarını izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilir hatta videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…