WhatsApp’ta yapay zeka ile üretilen çıkartmalar (AI-generated stickers) nasıl kullanılır?

Sohbet ederken çıkartma paylaşmayı seviyor musun? Yepyeni çıkartmalarla arkadaşlarını şaşırtmak ister misin? WhatsApp AI-generated stickers yani yapay zeka ile üretilen çıkartmalar özelliğini duyurdu. Bu eğlenceli özelliği nasıl kullanacağını keşfetmek için okumaya devam et!

WhatsApp AI-generated stickers

Yapay zeka artık hayatımızın her alanında. Bunun farkında olan WhatsApp, yapay zekayı eğlenceli bir şekilde platforma entegre ediyor. Şimdilik yapay zeka ile çıkartmalar üretip paylaşmak mümkün. Ancak ileride daha fazla özellik gelebilir.

Daha önce Beta aşamasında olan yapay zeka destekli çıkartmalar, artık WhatsApp’ta ancak şimdilik sınırlı sayıda ülkede erişime açılmış durumda ve sadece İngilizce anlıyor.

Meta’nın geliştirdiği bir servis üzerinden yapay zekaya çıkartma yaptırmak ve bunları WhatsApp’ta paylaşmak mümkün. Tek yapman gereken nasıl bir çıkartma istediğini kelimelere dökmek. Yapay zeka anlatımına göre içinden seçim yapabileceğin dört çıkartmayı sana kısa bir süre içinde üretiyor.

👨‍🎤 Kendini şarkını yapabileceğin en iyi 5 AI music generator listemizi incele.

WhatsApp’ta yapay zeka ile çıkartma nasıl oluşturulur?

Metinden çıkartma oluşturmak ve paylaşmak aslında çok kolay. Aslında bildiğin çıkartma paylaşmaktan çok da farklı değil. Şimdi nasıl yapacağına ve paylaşacağına adım adım değinelim.

  • Çıkartma göndermek istediğin sohbetini aç.
  • Mesaj yazdığın yerdeki emoji simgesine tıkla.
  • Üst menüden çıkartma simgesine dokun.
  • Oluştur (Create) düğmesine dokun ve gerekirse Devam de.

whatsapp-ai-generated-stickers-oluşturma

  • Oluşturmak istediğin çıkartmayı anlatan bir açıklama yaz.
  • Yapay zeka 4 adet çıkartma oluşturacak. Beğenmediysen açıklamanı düzenleyip yeniden oluşturmasını isteyebilirsin.
  • Beğendiğin çıkartmaya dokunarak sohbetinde paylaş.

Eğer yukarıda bahsettiğimiz yapay zeka ile oluştur seçeneğini WhatsApp’ta göremiyorsan bir süre daha beklemen gerecek.

📹 İşine yarayacak bir ipucu daha keşfetmek istersen WhatsApp anlık görüntülü mesaj nasıl kapatılır yazımızı hemen oku.

Android haber sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema, APK ve tutorial sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger ile hiçbir ekstra ücret ödemeden özgürce mesajlaşabilir, sesli ve görüntülü arama yapabilirsin. Kanal açabilir, arkadaşlarınla grup veya topluluk kurabilirsin. Durum, sesli/görüntülü mesaj, video, resim, belge ve konum paylaşabilirsin. Sohbetlerinde yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?
WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?

Planladığın bir etkinliği paylaşmak ve arkadaşlarını haberdar etmek mi istiyorsun? Belirli gruplar için WhatsApp etkinlik oluşturma imkanı sunuyor. Tek tek haber vermekten kurtulmanı sağlayan bu yeni özelliği nasıl kullanacağını ve yöneteceğini öğrenmek için okumaya devam et!…