Telegram hesap açma tarihi Android’de nasıl kontrol edilir?

telegram-hesap-acma-tarihi

Uzun süredir kanal ve grupları ilgiyle takip ediyor, arkadaşlarınla sohbet ediyorsun. Uygulamayı ne zamandır kullandığını bilmiyorsan Telegram hesap açma tarihini öğrenmenin basit yolları var. Hesabını ne zaman oluşturduğunu anlamanı sağlayacak yöntemler için okumaya devam et!

Telegram hesap açma tarihini öğrenme yolları

Görüntülü arama özelliğine kavuşan Telegram, eksiksiz bir iletişim aracı ve her geçen gün yeni özelliklerle kendini geliştirmeye devam ediyor. Özellikle kanal ve gruplarıyla adından söz ettiren Telegram bugün artık birçok Android kullanıcısı tarafından tercih ediliyor.

Uygulamayı uzun süredir kullanıyorsan ne zaman Telegram hesabını açtığını merak ediyor olabilirsin. Bunu anlamak için deneyebileceğin yöntemlere değineceğiz. Hem manuel hem de bir bot sayesinde otomatik yapabileceğin bu yöntemleri kısa kısa izah edelim.

🤖 Telegram bot ekleme nasıl yapılır yazımızı okuyarak daha kolay yapabilirsin.

1. Telegram Ayarlarını kullanmak

Bu yöntemde, hesabını açma tarihini manuel olarak kendin bulacaksın. Bunun için Telegram Ayarlar seçeneğini kullanacaksın. Ancak bu yöntem kesin tarih veremeyebilir hatta kimi hallerde yanlış bilgi de verebilir. Bir fikir edinmeni sağlar. Şimdi nasıl yapacağına değinelim.

  • Uygulamayı aç. Sol üst köşedeki 3 çizgili menü simgesine dokun. Açılan menüden Ayarlar seçeneğine gir.

telegram-hesap-acma-tarihi

  • Veri ve Depolama seçeneğine dokun.

telegram-hesap-acma-tarihi

  • Veri kullanımı seçeneğine tıkla.

telegram-hesap-acma-tarihi

  • Bir grafik halinde tüm veri kullanımın gösterilir. Grafiğin altında yazan tarih, hesap açılışınla ilgili bilgi verebilir.

telegram-hesap-acma-tarihi

2. Telegram botu kullanmak

Bu yöntem, ilk yönteme göre daha garanti bir sonuç verir ve işlemler otomatik olarak yapılır. Tek yapman gereken Creation Date (@creationdatebot) botuyla sohbet başlatman. Hem kendi hesabının açılış tarihini hem de diğer hesaplarınkini bu bot ile öğrenebilirsin. Telegram hesap oluşturma tarihini öğrenmek için şu adımları izle:

  • Uygulamayı aç. Sağ üst köşedeki büyüteç simgesine dokunarak arama çubuğunu aç. Çubuğa  (Bul yazan kısım) creationbot yaz. Daha sen kelimeyi tamamlamadan bot listelenir. Creation Date botuna tıkla.

telegram-hesap-acma-tarihi

  • Yeni bir sohbet penceresi açılacak. Botla sohbeti başlatmak için Başlat düğmesine dokun.

telegram-hesap-acma-tarihi

  • Dil seçimi yapmak istersen Türkçe seçeneğine dokunabilirsin. Alt kısımda “registered” kısmında Telegram’a katıldığın yani hesap açtığın tarih gösterilir.

telegram-hesap-acma-tarihi

3. Eski sohbetleri kontrol etmek

Bu yöntem yukarıdaki iki yönteme göre oldukça meşakkatli ve uzun sürer. Hatırladığın en eski sohbeti bulmalı ve gönderdiğin ilk mesajın tarihine bakmalısın. Bu bir grup veya kanal sohbeti de olabilir. Ancak yaptığın ilk sohbetleri sildiyse bu yöntem pek işe yaramayabilir ve bazı şeyleri hatırlayıp bulman oldukça zaman alabilir.

👻 Telegram görüldü atmadan mesaj okuma nasıl yapılır yazımızı da mutlaka oku!

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram kullanımı kolay, gizliliğini ve kullanıcı verilerini koruyan bir anlık mesajlaşma uygulaması. Sesli ve görüntülü arama yapabilir, kanal kurabilir, 200.000 kişilik gruplar oluşturabilir, 2 GB’a kadar dosya paylaşabilir, çoklu fotoğraf gönderebilir ve canlı yayın yapabilirsin

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…