TikTok kaydedilen videolar nasıl bulunur?

tiktok-kaydedilen-videolar

TikTok’ta izlerken beğendiğin videoları kaydedip daha sonra izleyebilirsin ama TikTok kaydedilen videolar nasıl bulunur bilmiyorsan bu rehber çok işine yarayacak. Videoları nasıl kaydedeceğini ve daha sonra nereden bulacağını en pratik haliyle öğrenmek için okumaya devam et!

Tiktok videoları nasıl kaydedilir?

Birçok platformun aksine TikTok videolarını kaydedilmesine izin verir. Buradaki kaydetmekten kasıt, beğendiğin bir videoyu cihazına indirmek anlamı taşır. TikTok’u rakiplerinden ayıran önemli özelliklerden biri de bu.

Üçüncü taraf bir uygulamaya ihtiyaç duymadan videoları indirebilirsin. İndirdiğin videoları çevrimdışı izleyebilir ve tekrar paylaşabilirsin. Ancak bu videolarda TikTok filigranı yer alır.

🎫 Gereksiz logolardan kurtulmak için TikTok video filigran kaldırma yazımızı okuyabilirsin.

Öncelikle cihazına TikTok videolarını nasıl indireceğine ardından da kaydedilen videoları nasıl bulacağına değinelim. Videoları kaydetmek için şu basit adımlar izle.

  • Akışında videoları izlerken beğendiğin birini kaydetmek istersen sağ yan menüde yer alan Paylaş simgesine dokun.
  • Açılan alt menüden Videoyu Kaydet seçeneğine tıkla. Videonun indirme işlemi başlayacak ve tamamlandığında sana bildirecek.
    tiktok-kaydedilen-videolar

TikTok kaydedilen videolar nerede?

Her uygulama kendine göre bir klasör oluşturup indirilen içerikleri buraya kaydeder. TikTok, bunun yerine kaydedilen videoları Galerine indirir. Galeride özellikle Kamera albümüne bakarsan indirdiğin videoları görebilirsin. Şimdilik uygulama özel bir klasör oluşturmadığından videoları doğrudan galeriye kaydediyor daha doğrusu indiriyor.

TikTok kaydedilen videolar Android’de nasıl bulunur?

Bir videoyu kaydetme ile favorilere ekleme birbirinden farklı işlemler ancak bu iki özellik birbirine çok sık karıştırılmakta. Uygulamanın kendisini kullanarak kaydedilen videoları göremezsin. Çünkü bir videoyu kaydettiğinde cihazına indirilir ama favorilerine eklediğinde cihazına indirilmez, sadece profilinde en beğendiğin videolar arasına eklenir.

Favorilerini profilinde görebilirsin. Kaydettiklerini ise cihazının galerisinde bulabilirsin. Bu nedenle bir videoyu kaydettikten sonra uygulamanın menüleri ve seçenekleri arasında arama yaparak boşuna vakit kaybetme.

Kaydettiğin videoları bulmak için cihazındaki yüklü galeri uygulaması yeterli olur. İstersen iyi bir arama motoruna sahip dosya yöneticisi uygulamasından da destek alabilirsin.

Kaydettiğin videoları bulmak için:

  • Ardından Kamera albümüne gir. İndirdiğin videoyu burada bulup izleyebilirsin.

tiktok-kaydedilen-videolar

#️ Daha fazla izlenilmek istiyorsan TikTok trend etiketler nasıl bulunur yazımızı okuman yararına olabilir.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile şarkılar ve ses efektleri içeren zengin bir kütüphaneyi kullanarak ilginç videolar düzenleyebilir ve paylaşabilirsin. Akışında diğer kullanıcıların videolarını izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilir hatta videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…