TikTok trend etiketler nasıl bulunur?

tiktok-trend-etiketler

Videolarının daha fazla izlenmesini mi istiyorsun? Bunun için hashtag kullanmak çözüm olabilir. TikTok trend etiketler sayesinde keşfete daha kolay düşebilir ve daha fazla insan tarafından izlenebilirsin. Bu popüler etiketleri nasıl bulacağını öğrenmek için okumaya devam et!

TikTok trend hashtag

Popüler video paylaşım ağında aylık 1 milyar aktif kullanıcı var ve günlük 1 milyondan fazla video izleniyor. Bu kadar büyük sayıların içinde öne çıkmak ve daha fazla izlenebilmek için deneyebileceğin yöntemler var. Bunlardan biri de trend etiketleri kullanmak.

📽️ Öne çıkmanı sağlayacak diğer yöntemleri keşfetmek için TikTok’ta daha fazla izlenme nasıl elde edilir yazımızı okuyabilirsin.

Hashtag yani etiket, aslında # sembolüyle ifade edilen, tanımlayıcı anahtar kelimeler (örn: #mobiloyunlar). Bu kelimeler senin platformda daha kolay bulunmanı sağlar. Video içeriğinin neyle alakalı olduğunu hem TikTok algoritmalarının hem de kullanıcılarının anlamasını sağlar.

Platformda bazı etiketler ön plana çıkar ve birçok kullanıcı tarafından kullanılır. TikTok günün trend etiketlerini paylaşır. Sen de bunları kullanarak videolarını daha fazla dikkat çekebilirsin.

Trend etiketleri kullanırken içeriğinle uygun olmasına, takipçilerinde ilgi uyandırabilecek olanları seçmeye özen göstermelisin. Bu etiketler videoların açıklama kısmına eklenir. Etiket sayısında şimdilik bir sınırlama yok ancak açıklamaya yazabileceğin karakter sayısı 2200 ile sınırlı.

Açıklamada 3 ila 5 etiket kullanmak ideal olarak görülüyor. Çok fazla etiket kullanmak yarar yerine zarar getirebilir. Şimdi TikTok keşfet etiketlerini nasıl bulacağına bakalım.

TikTok trend etiket bulma yolları

Günün popüler etiketleri farklı yollar deneyerek bulabilirsin. Burada önemli olan video içeriğinle en alakalı olanları bulmak. Kısa kısa bunları nasıl yapacağına değinelim.

  • Keşfet bölümünü kullanmak:

Trend etiketleri bulmanın en temel yöntemi Keşfet bölümünü kullanmak. Bu bölüme hem web sitesi hem de uygulama üzerinden girip görebilirsin. TikTok internet sitesinin masaüstü sürümünde sol tarafta yer alan Keşfet bölümünde trend etiketleri görebilirsin.

Uygulamada trend hashtagleri görmek için alt menüde yer alan Keşfet düğmesine dokun ve Etiketler kısmına bak. Popüler etiketler burada listelenir.

tiktok-trend-etiketler

Bazı kullanıcılarda Keşfet yerine Arkadaşlar düğmesi yer alır. Bu durumda, cep telefonunda Chrome gibi bir tarayıcı kullanarak TikTok’un internet sitesine gir. Mobil sitede alt menüde Keşfet düğmesi yer alır, buna dokun ve Etiketler sekmesine göz at.

tiktok-trend-etiketler

  • Arama yapmak:

Kimi mobil uygulama kullanıcılarında Keşfet sayfası olmayabilir veya video içeriğinle ilgili daha özel/niş etiketler kullanmak isteyebilirsin. Bu durumda en iyi yöntem uygulama içi arama yapmak.

Bunun için uygulamanın ana ekranının sağ üst köşesindeki büyüteç simgesine dokun. Arama çubuğuna istediğin kelimeyi yaz ve üst menüden Etiketler sekmesine bas. Trend etiketler, görüntülenme sayılarıyla birlikte listelenecek. Açıklamalarında bu etiketleri kullanabilirsin.

tiktok-trend-etiketler

🗑️ Paylaştığın videolardan bazılarını kaldırmak istiyorsan TikTok videoları nasıl silinir yazımızı şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile şarkılar ve ses efektleri içeren zengin bir kütüphaneyi kullanarak ilginç videolar düzenleyebilir ve paylaşabilirsin. Akışında diğer kullanıcıların videolarını izleyebilirsin. Videolarına inanılmaz filtreler uygulayabilir, eğlenceli çıkartmalar ve etiketler ekleyebilir hatta videolarını diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…