Instagram mesajları okunmadı yapmak

instagram-mesajları-okunmadı-yapmak

Fotoğraf ve videolar arasında gezinirken sohbet etmeyi de seviyor musun? Ancak bir mesaja cevap vermek için müsait değil misin? Instagram mesajları okunmadı yapmak mümkün. Bu sayede müsait olduğunda mesaja cevap verebilirsin. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et!

Instagram mesajı okunmadı yapmak için gerekenler

Popüler uygulama Instagram’ı bir mesajatar gibi kullanabilir ve arkadaşlarınla iletişim halinde kalabilirsin. DM olarak bilen sohbet uygulaması Messenger özellikleri taşıyor, Görüldü bilgisini paylaşıyor.

Görüldüyü kaldırmanın şimdilik doğrudan bir yolu yok. Ancak basit bir hile yaparak karşı tarafın haberi olmadan mesajları okumak mümkün. Bu sayede Görüldü bilgisi karşı tarafa gitmez.

🫥 Takipçi gizlemek ne kadar mümkün Instagram’da takipçiler nasıl gizlenir yazımızı okuyarak öğrenebilirsin.

Bir mesajı okunmadı yapabilir ve daha sonra cevap verebilirsin. Ancak bunun için içerik üreticisi veya işletme hesabına sahip olman gerekir. Hesabın bunlardan biri ise mesajını okunmadı yapabilirsin.

Eğer bir kişisel hesaba sahipsen ve hesap türünü değiştirmek istiyorsan profil sayfana gir. Sağ üst köşedeki menüden Ayarlar > Hesap > Profesyonel Hesaba Geçiş Yap yolunu izle. Burada verilen talimatları takip ederek sana uygun seçenekleri işaretleyerek İçerik Üreticisi veya İşletme hesabına geçiş yapabilirsin.

instagram-mesajları-okunmadı-yapmak

Instagram mesajı okunmadı olarak işaretleme

Hesap türünü değiştirdiğine göre Instagram mesajları okunmadı yapmak artık çok kolay. Bunun için aşağıdaki adımları izle.

  • Uygulamanın ana ekranından sohbet (Messenger-DM) simgesine dokun.

instagram-mesajları-okunmadı-yapmak

  • Mevcut sohbetlerin listelenecek. Mesaj aldığın ve okunmadı yapmak istediğin sohbetine parmağını basılı tut.

instagram-mesajları-okunmadı-yapmak

  • Açılan menüden Okunmadı Olarak İşaretle seçeneğine dokun. İşlemi tamamladığında sohbetin mesajı yeni almış gibi koyu harflerle gösterilecek.

instagram-mesajları-okunmadı-yapmak

Instagram Görüldü gizleme

Instagram mesajlarını karşı tarafa çaktırmadan okuyabilirsin. Görüldü bilgisini şimdilik uygulama üzerinden kapatmak mümkün değil. Ancak basit bir hile yardım ile karşı tarafın bilgisi olmadan Instagram mesajlarını okuyabilirsin.

Instagram görüldü gizleme için mesajı aldıktan sonra cihazının internetle olan bağını kesmen yeterli. Bunun için Wi-Fi ve hücresel veri bağlantısını kesebilirsin. Bunun yerine cihazını uçak moduna da alabilirsin. Bu sayede ağ bağlantıların kesilmiş olur.

Herhangi bir ağa bağlı olmadığından eminsen Instagram uygulamasını aç ve gelen mesajı oku. Mesaj zaten uygulama tarafından indirilmiş olacak. Kolaylıkla okuyabilirsin ama ağa bağlı olmadığın için karşı tarafa görüldü bilgisi gitmez. Sonra cihazını ağa bağlayarak uygulamayı kullanmaya devam edebilirsin.

🥷🏿 Instagam’da birinden gönderi gizleme yazımıza göz atabilirsin.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ uygulaması. Arkadaşlarının gönderihikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, özel efekt ve çerçeveler kullanabilir, direkt mesajlar ile sohbet edebilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…