Instagram’da birinden gönderi gizleme nasıl yapılır?

instagram-da-birinden-gönderi-gizleme

Paylaşım yapmayı seviyor ama gönderilerini bazı kişilerin görmesini istemiyor musun? Instagram’da birinden gönderi gizleme özelliğe sahip net bir seçenek şimdilik olmasa da deneyebileceğin bazı yollar var. Kısmen de olsa işe yarayan bu yolları keşfetmek için okumaya devam et!

Instagram takipçiye gönderi gizleme

Her geçen gün kullanıcılarına yeni birçok özellik sunan Instagram, maalesef bazı konularda hala çözümsüz. Bunlardan biri de paylaşılan gönderileri belirli kişilerden gizlemek. Takipçilerinden bazılarının gönderilerini görmesini engelleyemezsin. Paylaşımını tüm takipçilerin görebilir.

Instagram gönderi gizleme adına yapabileceğin bazı ayarlar var ancak bunlar tam istediğin sonucu vermeyebilir. Bu ayarlara ve neler yapabileceğine bakalım.

Instagram gönderi gizleme yolları

Gönderi gizleme adına yapabileceklerine ve sonuçlarına göz atalım. Bunların dışında yeni bir özellik gelmesi durumunda AndroidListe’den öğrenebilirsin. Haber bölümünden takip edebilirsin.

  • Engelleme

Bir kişinin, takipçinin, gönderilerini görmesini istemiyorsan engelleyebilirsin. Ancak engellenen kişi, hiçbir paylaşımını göremez ve takipçi listenden çıkarılır. Bunu yapmak için takipçinin profil sayfasına gir, sağ üst kısımda yer alan üç noktaya dokun ve Engelle seçeneğine tıkla.

  • Yakın arkadaşlar

Gönderilerini belirli kişilerden gizleyemesen de sadece istediğin kişilerin görmesini sağlayabilirsin. Yakın Arkadaşlar özelliğini kullanarak bunu yapman mümkün. Yakın arkadaş listesi oluşturduktan sonra gönderinin sadece listede yer alanlarla paylaşılmasını isteyebilirsin.

Sadece listede olanlar paylaşımını görebilir diğerleri göremez. Bunu yapmak için profiline gir, üç çizgili menü düğmesine dokun, Yakın Arkadaşlar seçeneği gir ve eklemek istediğin takipçilerini seç.

👫 Bu konuda daha fazla bilgi almak için Instagram yakın arkadaş ekleme yazımızı inceleyebilirsin.

  • Gizli hesap

Gönderilerini gizlemek için hesabını gizli yapabilirsin. Bu sayede paylaşımlarını sadece seni takip etmesine izin verdiklerin görebilir. Ancak bu durum tüm gönderilerini ve takipçilerini etkiler.

Hesabını gizlemek için profiline gir. Sağ üst köşedeki üç çizgili menü simgesine dokun ve Ayarlar > Gizlilik > Hesap Gizliliği bölümünden Gizli Hesap seçeneğini aç. Şimdilik kullanabileceğin yöntemler bunlar.

😎 Takipçi sayının bilinmesini istemiyorsan Instagram’da takipçiler nasıl gizlenir yazımıza göz atabilirsin.

APK indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ uygulaması. Arkadaşlarının gönderihikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, özel efekt ve çerçeveler kullanabilir, direkt mesajlar ile sohbet edebilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…