WhatsApp kullananlar için olmazsa olmaz uygulamalar

whatsapp-icin-uygulamalar

Android’inde daha iyi bir mesajlaşma deneyimi yaşamak ister misin? WhatsApp kullananlar için olmazsa olmaz uygulamalardan 5 tanesini seçip listeledik. Bu araçlar, arkadaşlarınla daha kolay ve keyifli bir şekilde iletişim kurmana destek olacak. Keşfetmek için okumaya devam et!

WhatsApp için uygulamalar

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması her yeni güncelleme ile kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda kendini geliştirmeye devam ediyor. Bu durum her ne kadar üçüncü taraf uygulamalara olan ihtiyacı azaltsa da yeterli değil.

🖧 Yeni özelliklerinden biri olan WhatsApp Proxy nedir ve nasıl kullanılır öğrenmek için haberimizi okuyabilirsin.

Mesajlaşma deneyimini geliştirecek birçok araç var. Bu araçlar otomatik cevap vermeni, sesli mesajlarını yazıya dökmeni, kendi çıkartmalarını yapmanı ve çok daha fazlasını sağlıyor. Bu tür özellikler şimdilik WhatsApp’ta yok.

WhatsApp için indirmeden yapamayacağın uygulamalar

Birçok farklı ihtiyaca cevap verebilen WhatsApp ile uyumlu çalışabilen Android uygulamalar var. Bu uygulamalardan beşli bir liste hazırladık. Bu uygulamaları AndroidListe’den indirebilirsin. Listemizi kısaca tanıyalım.

  • Transcriber for WhatsApp ile sesli mesajlarını metne dök.
  • AutoResponder for WhatsApp, senin yerine mesajlarını cevaplasın.
  • Sticker Maker ile kendi çıkartma arşivini oluştur.
  • Status Saver sayesinde beğendiğin durumları anında indir.
  • WAMR ile artık hiçbir mesaj gözünden kaçmayacak.

💻 Yazılım konusunda kendini geliştirmek istiyorsan en iyi kodlama uygulamaları listemizi şimdi incele.

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Transcriber for WhatsApp

    Transcriber for WhatsApp

    Transcriber for WhatsApp, gelen ve gönderilen sesli mesajların yazıya çevrilmesi için geliştirilmiş bir uygulama. Ayrıca sesli mesajları dinlediğini karşı tarafa bildirmez. Türkçe de dahil olmak üzere pek çok dili destekliyor. Birkaç tıklama ile sesi yazıya çevirip popüler uygulamalarda paylaşabilirsin.

  2. AutoResponder for WhatsApp™ #NEW

    AutoResponder for WhatsApp™ #NEW

    AutoResponder, otomatik WhatsApp mesajları atmayı sağlıyor. Belirli mesajlara özel cevaplar verebilirsin. Sohbet botu düzenleyebilir, cevap verme kuralları tanımlayabilir ve bunları özelleştirebilirsin. Kişilere veya gruplara mesajlar göndermek mümkün.

  3. Sticker maker

    Sticker maker

    Sohbet ederken çıkartma paylaşmayı seviyorsan Sticker Maker kendi çıkartma paketlerini oluşturup paylaşmana imkan tanıyor. Kullanımı kolay düzenleyicisinde kendi resimlerinden seçip keserek çıkartmaya dönüştürebilirsin. Bir pakette 30 adete kadar çıkartma ekleyebilirsin.

  4. Status Saver

    Status Saver

    Status Saver, WhatsApp‘ta arkadaşlarının durumlarında paylaştıkları resimleri ve videoları indirmen için ideal bir araç. Fotoğraf ve videoları kendi telefonuna tek bir dokunuşla kaydetmeni ve paylaşmanı sağlıyor. Ayrıca zengin bir çıkartma arşivine erişmene imkan tanıyor.

  5. WAMR - Silinmiş mesajları kurtarma & Durum indir

    WAMR – Silinmiş mesajları kurtarma & Durum indir

    WhatsApp’tan bir mesaj aldın ama okuyamadan yanlışlıkla sildin mi? Endişelenmene gerek yok. WAMR uygulaması ile gelen ama silinen mesajları okuyabilir, ek fotoğraf ve videoları görüntüleyebilirsin. Durumları da indirebilirsin. Silinen mesajlar için bildirim alabilirsin.

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…