SIM kartsız Telegram’a nasıl kayıt olunur?

telegram-kayıt-sim-kartsız

Birçok mesajlaşma uygulamasını kullanabilmek için telefonunda SIM kartı olması gerekir. Ancak Telegram SIM kartsız kayıt dönemini başlattı. Son güncellemeyle birlikte uygulamayı daha gizli ve güvenli kullanman mümkün. Güncellemenin ayrıntılarını öğrenmek için okumaya devam et!

SIM kartsız Telegram kayıt

Malum olduğu üzere WhatsApp, Telegram gibi anlık mesajlaşma uygulamaları SIM karta bağlı olarak çalışıyor ve bir telefon numarasına ihtiyaç duyuyor. Telegram son güncellemeyle birlikte SIM kart zorunluğunu ortadan kaldırdı. Ancak bunun için bazı şartları yerine getirmek gerekiyor.

Telegram’ın desteklediği Fragment platformundan telefon numarası ve kullanıcı adı satışı başladı. Buradaki telefon numaraları blok zincir destekli ve tamamen anonimlik sağlıyor. Yani bu tarz bir numara ile uygulamayı kullanman durumunda karşı taraf gerçek telefon numaranı asla göremeyecek.

Uygulamayı SIM kart olmadan kullanmak istersen Fragment platformundan bir telefon numarası satın almalısın. Telefon numaralarının standart bir fiyatı bulunmuyor. Akılda kalıcı ve popüler numaralar için çok daha fazla ödeme yapman gerekebilir.

Fragment aracılığıyla edindiğin telefon numarasını, başka amaçlar için kullanman şimdilik mümkün değil. Bu numaralar, sadece Telegram’da geçerli ve SIM kartsız bir telefondan kolaylıkla Telegram’a kaydolmanı ve kullanmaya başlamanı sağlıyor.

📱 Telegram değil de SIM kartsız WhatsApp nasıl kullanılır merak ediyorsan ilgili yazımıza göz atabilirsin.

SIM kart olmadan Telegram’a nasıl kaydolunur?

Uygulamaya SIM kart olmadan kaydolabilmek için öncelikle Fragment platformundan telefon numarası veya kullanıcı adı satın almış olman gerekir. Satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra aşağıdaki adımları izle:

  • SIM kartsız telefonuna Telegram uygulamasını AndroidListe’den indirip kur.
  • Uygulamayı aç.
  • Başla düğmesine dokun ve ilerle.
  • Fragment’tan satın aldığın blok zincir destekli anonim numarayı telefon numaran olarak gir.
  • Fragment numarana doğrulama kodu (tek seferlik şifre) gönderilecek. Bu kodu ilgili yere gir.
  • Kodun doğru olması durumunda uygulamaya kayıt işlemi gerçekleşecek ve Telegram’ı kullanamaya başlayabileceksin.

🧟 Bazı kullanıcılar seni rahatsız ediyorsa Telegram’da kişi engelleme nasıl yapılır yazımızı şimdi oku.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram kullanımı kolay, gizliliğini ve kullanıcı verilerini koruyan bir mesajlaşma uygulaması. Sesli ve görüntülü arama yapabilir, kanal kurabilir, 200.000 kişilik gruplar oluşturabilir, 2 GB’a kadar dosya paylaşabilir, çoklu fotoğraf gönderebilir ve canlı yayın yapabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…