Instagram ortak takipçileri görme nasıl yapılır?

instagram-ortak-takipçileri-görme

Sosyal ağında seni yeni biri takip etmeye başladı ama profili pek tanıdık gelmedi mi? Instagram ortak takipçi görme imkanı sunuyor. Bu sayede ortak arkadaşların olup olmadığını öğrenebilir ve yeni takipçinle etkileşime geçebilirsin. Detayları öğrenmek için hemen okumaya başla!

Instagram ortak takipçi nedir?

Popüler sosyal ağ, kullanıcılarının güvenli bir şekilde birbirleriyle etkileşime geçmelerini ve takipleşmelerini istiyor. Bunun yollarından biri de ortak takipçi. Peki bu ortak takipçi nedir?

Ortak takipçiyi günlük hayatındaki biriyle olan ortak arkadaşların gibi düşün. Biriyle tanışırsın ve ikinizin de tanıdığı ortak arkadaşlarınız olduğunu öğrenince güven duygusu daha çabuk gelişir.

Benzer bir durum Instagram için de geçerli. Günlük hayatında ortak arkadaşların sayesinde nasıl kolayca yeni insanlarla tanışıyorsan uygulamada da aynı şey geçerli. İkinizin takip ettiği kişiler ortak takipçileriniz olur.

Özellikle yeni biri seni takip etmeye başladığında veya sen birini takip etmeye karar verdiğinde ortak takipçileriniz var mı yok mu öğrenmek iyi olabilir. Ayrıca Instagram ortak takipçilerin olan profillere göz atmanı hatta onları takibe başlamanı önerebilir.

👻 Instagram hayalet takipçi bulma ve silme için blog yazımızı inceleyebilirsin.

Instagram ortak takipçileri görme yolu

Şimdi bir kişiyle ortak takipçilerin olup olmadığını nasıl öğrenebileceğine bakalım. Aslında oldukça kolay. Bunun için şu adımları izle.

  • Uygulamayı aç ve merak ettiğin kişinin profil sayfasına gir.
  • Profil bilgilerinin alt kısmında yer alan Takip Ediyor kısmına dokun.

instagram-ortak-takipçileri-görme

  • Ortak sekmesi etkin hale gelecek ve ortak takip ettiğin kişiler listelenecek.

instagram-ortak-takipçileri-görme

  • Buraya profil sayfasındaki Takipçi, Takip verilerine dokunarak da gelebilirsin. Açılan pencereden Ortak sekmesine dokunman yeterli.

instagram-ortak-takipçileri-görme

Instagram ortak takipçileri göremiyorum

Ortak takipçileri görememe gibi bir sorun yaşıyorsan bunun nedeni şu aşağıdakiler olabilir:

  • Takip etmediğin gizli hesaplardaki ortak takipçileri göremezsin.
  • Hesap sahipleri (gizli hesaplar) bazı bilgilerin sadece kendisine gösterilmesi için ayarlamış olabilir.
  • Ortak takipçilerin gizlilik ayarlarından kaynaklı olabilir.

🔒 Hesabına bağlanma detayları için Instagram giriş hareketleri silme ve kontrolü yazımızı şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, video ve fotoğraf paylaşmanın yanı sıra diğer insanları da takip edebileceğin bir sosyal ağ uygulaması. Arkadaşlarının gönderihikaye ve Reels paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, özel efekt ve çerçeveler kullanabilir, direkt mesajlar ile sohbet edebilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…