TikTok verileri ve faaliyet raporu indirme nasıl yapılır?

tiktok-verileri-indirme

Sık sık video paylaşıyor, diğer hesaplarla etkileşimde bulunuyor ama uygulama senin hakkında neler toplayıp saklıyor hiç merak ettin mi? Tiktok verileri indirmene ve faaliyet raporunu incelemene imkan tanıyor. Bu bilgilere nasıl göz atacağını öğrenmek için hemen okumaya başla!

 

TikTok Verileri

Video paylaşım ağı, yeni kullanıcılara kazanarak her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu kadar çok insanın yer aldığı TikTok’ta gizlilik endişesi yaşamamak elbette mümkün değil.

Yapılan itirazlara rağmen TikTok kullanıcı verilerini toplamaktan geri durmuyor. Ancak uygulama bu işlemi bir nebze olsun daha şeffaf hale getirdi. Platformun seninle ilgili neleri toplandığını görme şansın var. Kişisel verilerine dilediğin an ulaşabilirsin.

Kişisel TikTok verilerini uygulama üzerinden kolaylıkla indirebilirsin. Talepte bulunduktan sonra ilgili dosyanın ve raporun hazırlanması birkaç gün sürebilir. İndirebileceğin kişisel verilerin arasında şunlar yer alır:

  • Kullanıcı adı
  • Profil fotoğrafı ve açıklaması
  • İletişim bilgileri
  • Gizlilik ve güvenlik ayarları
  • Push bildirimleri
  • Dil tercihi

Uygulamada videolar paylaşıyor, diğer insanların yaptığı içerikleri elbette izliyor, beğeniyor hatta yorum yapıyorsundur. Bunlar en nihayetinde bir etkileşim/aktivite oluşturur. Platformda yaptığın bu tür aktiviteleri, videoları indirebilirsin. Bunlar faaliyet raporu şeklinde sana sunulur. Bu raporda aşağıdaki bilgileri bulman mümkün:

  • Videoların
  • Yorumların
  • Sohbet geçmişi
  • Satın alma geçmişi
  • Beğendiklerin
  • Favori listen

 

TikTok verileri nasıl indirilir?

Platform, kullanıcıların gizliliğine önem verdiğini göstermek adına topladığı ve sakladığı verileri paylaşır. Bunları bir TXT veya JSON dosya formatında alman mümkün. Aşağıdaki adımları izleyerek verilerini talep edebilirsin.

1. Uygulamayı aç ve sağ alt köşedeki Profil simgesine tıklayarak kişisel sayfana gir.

tiktok-verileri-indirme

2. Sağ üst köşedeki üç çizgili menü simgesine dokun, Ayarlar ve Gizlilik bölüme git.

tiktok-verileri-indirme

3. Hesap seçeneğine tıkla.

tiktok-verileri-indirme

4. Burada Verilerinizi İndirin seçeneğine dokun.

tiktok-verileri-indirme

5. Dosya formatını seçmeyi unutma ve Veri Talep Et düğmesine dokun.

tiktok-verileri-indirme

6. Veri talebin alınacak ve aynı sayfadaki Verileri Yükle sekmesine girdiğinde dosyan hazır olduğunda indirilebilir hale gelecek. Buradan dosyayı indirip inceleyebilirsin.

  tiktok-verileri-indirme🤠 Bir değişikliğe gitmek istiyor ve TikTok kullanıcı adı nasıl değiştirilir bilmiyorsan ilgili blog yazımızı şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile ilginç videolar düzenleyebilir, inanılmaz efektler uygulayabilir ve sevdiğin müzikleri ekleyebilirsin. Milyonlarca şarkı ve ses efektinin olduğu zengin bir kütüphanesi var. Videolarını diğer sosyal ağlarda da paylaşabilir ve yeteneklerini gösterebilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?
TikTok Shop nedir ve nasıl kullanılır?

İzlediğin ve hoşuna giden bir ürünü anında satın almak ister misin? TikTok Shop ile artık bu mümkün. Videosunu izlediğin bir ürünü başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan TikTok’tan satın alabilirsin. Platformun bu alışveriş özelliği hakkında bilgi almak için okumaya devam et! …

Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?
Instagram video izleyenleri görme nasıl yapılır?

Paylaştığın videoyu kimlerin izlediğini merak mı ediyorsun? Popüler sosyal ağ Instagram video izleyenleri görme seçeneğine sahip mi? Alternatif yolu var mı? Uygulama videolarla ilgili ne tür istatistikler paylaşıyor hepsi bu rehberde. Detayları keşfetmek için okumaya devam et…

Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?
Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?

Daha fazla kişi tarafından takip edilmek ve beğenilmek istiyorsan bunun yolu Instagram Keşfet sayfasından geçiyor. Peki ama gönderilerinin Keşfet’e çıkması için ne yapmalısın? Bu rehberde işine yarayacak temel ipuçlarını paylaşacağız. Detayları öğrenmek için okumaya devam et!…