Android için indirmen gereken en iyi cashback uygulamaları

cashback-uygulamaları

Alışveriş yapmayı seviyor ama tasarruflu olmak da istiyorsun. Harcadıkça para kazandıran uygulamaları kullanabilirsin. En iyi cashback uygulamaları ile alışveriş sonrası bir miktar para iadesi al, tasarruf yap ve biriken paranı değerlendir. Keşfetmek için hemen okumaya başla!

Cashback uygulamaları

Alışveriş sonrası belli bir oranda para iadesine cashback deniyor. Müşterilerini alışverişe teşvik etmek isteyen birçok mağaza ve marka bu tür kampanyalar düzenliyor veya uygulamalar geliştiriyor. Harcadıkça para iadesi alabileceğin en iyi cashback uygulamaları sayesinde tasarruf edebilirsin.

Fiziki ve online mağazalardan yaptığın satın alma işlemi sonrası belirli bir oranda para iadesi yapılır. Bu iadeler uygulamadaki hesabında bikir ve bir süre sonra bunları alışverişlerinde gerçek para gibi kullanabilirsin.

💳 Sadakat kartı uygulamaları listemize göz atarak taşımak zorunda kaldığın mağazalara ait plastik kartlardan kurtulabilirsin.

En iyi cashback uygulamaları listesi

Giderek yaygınlaşan cashback uygulamaları için harika bir liste hazırladık. Türkiye’de ve dünyanın farklı yerlerinde kullanabileceğin bu pratik uygulamaları kısaca tanıyalım.

  • Hopi, ile yüzlerce mağazadan alışveriş yaparken paracık kazanabilirsin.
  • A101 Plus, zincir marketten satın aldıklarına göre para iadesinde bulunuyor.
  • Chippin, mobil ödeme yöntemi sana para iadesi kazandırıyor.
  • myWorld Cashback, çevrim içi veya çevrim dışı mağazalardan alışveriş yap.
  • Checkout 51, marketten benzin alımına kadar birçok yerde para iadesi al.

En iyi cashback uygulamaları listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. Kore dizilerini seviyorsan en iyi K-Drama uygulamaları listemizi şimdi incele.

APK uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Hopi

    Hopi

    Hopi, internetten veya fiziki mağazalardan yaptığın satın alımlarda kampanyalardan yararlanmanı ve paracık kazanmanı sağlayan bir alışveriş uygulaması. Yüzlerce markadan kasada ek indirimler veya para iadesi olarak paracık kazanabilirsin. Biriken paracıklarınla yeniden alışveriş yapabilirsin.

  2. A101 Plus

    A101 Plus

    A101 Plus, ünlü market zinciri A101’den harcadıkça para kazanabileceğin cashback tarzı bir uygulama. QR kodunu söyleyerek alışveriş sonrası ürünlere göre para iadesi alabilirsin. Haftanın indirimli ve sana özel kampanyaları görebilir ve bakiyende biriken paraları harcayabilirsin.

  3. Chippin

    Chippin

    Chippin, harcadıkça para kazandıran bir mobil ödeme uygulaması. Ödemelerini uygulamayla yaparak para iadesi (Chippin) alabilir, kazançlı alışveriş yapabilirsin. Hesabına kolayca para yükleyebilir, numaranla kasada hızlıca ödeme yapabilir hatta biriken Chippinlerini arkadaşlarına gönderebilirsin.

  4. Cashback App

    Cashback App

    myWorld uygulaması, alışveriş sonrası cashback almanı sağlar. Türkiye’nin birçok online ve yerel mağazasında geçerli olan uygulama sayesinde indirim ve kampanyalardan yararlanabilirsin. Sana özel fırsatları, son dakika indirimlerini, seyahat ve konaklama fırsatlarını görebilirsin.

  5. Checkout 51 - Grocery Coupons

    Checkout 51 – Grocery Coupons

    Checkout 51, özellikle ABD’de yaşayan veya bu ülkeye seyahat etmek isteyenler için ideal bir uygulama. Manavdan, market alışverişine, biletten yakıt alımına kadar birçok noktada anında para iadesi almanı sağlıyor. Ünlü markaları bünyesinde barından uygulama, tasarruf etmeni de sağlıyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…