En iyi K-Drama izleme uygulamaları ile Android’de Kore dizilerini izle

k-drama-izleme-uygulamaları

Son dönem adından oldukça söz ettiren Squid Game gibi ünlü ve sevilen Kore dizilerini sen de izlemek istiyor musun? En iyi K-Drama izleme uygulamaları ile Uzak Doğu Asya’nın kurgusal dünyasına dal. Listemizdeki birbirinden harika Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

 

En iyi K-Drama izleme uygulamaları

Yeni pop kültürüyle tüm dünyada ses getiren Kore müziğinin ve Koreli sanatçıların ardından şimdi de dizileri ile ülke adını duyuyor. Netflix yapımı Squid Game birinci sezonuyla tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başarmış ve IMDb’de 8.0 gibi oldukça iyi bir puan almıştı.

🔺 Squid Game filtresi Instagram’da nasıl kullanılır blog yazımızı okuyarak harika paylaşımlar yapabilirsin.

Hospital Playlist gibi daha birçok Kore dizisini mobil cihazlarından rahatlıkla izleyebilirsin. Kullanabileceğin en iyi Android uygulamalardan bir liste hazırladık.

 

En iyi K-Drama izleme uygulamaları listesi

K-Dramanın en iyi örneklerini bulabileceğin, yeni bölüm ve sezonları takip edebileceğin ve farklı türlerde yepyeni yapımlar keşfedebileceğin uygulamalara göz atalım.

🇰🇷En iyi 5 K-Pop uygulaması listemize bakarak kıpır kıpır Kore müziklerini dinleyebilirsin.

  • Netflix, kendi K-Drama dizilerini yayımlamak kalmıyor, farklı yapımları da gösteriyor.
  • iQIYI, Asya dizileri için zengin bir arşiv sunuyor.
  • Viki, Kore ile birlikte diğer Uzak Doğu ülkelerinden zengin kaynak sunuyor.
  • WeTV, ile Kore dizi ve filmlerine doyabilirsin.
  • KBS World, her yerde izlemen için Kore dizilerini cebine taşıyor.

K-Drama izleme uygulamaları listemizin detaylarına aşağıdan ulaşabilirsin. Dizileri bangır bangır dinlemek istersen en iyi ses yükseltici uygulamalar yazımızı şimdi incele.

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Netflix

    Netflix

    Netflix her an, her yerde film ve dizileri izlemene hatta birçok TV şovunu, belgeseli de takip etmene olanak sağlıyor. Abonelik yoluyla çalışan uygulama, en iyi K-Drama örneklerini izleyiciyle buluşturuyor. 40’tan fazla kendi yapımının yanı sıra diğer Kore dizilerini de gösteriyor.

  2. iQIYI – Movies, Dramas & Shows

    iQIYI – Movies, Dramas & Shows

    iQIYI, oynatma esnasında reklam gösterse de Kore dizilerini ücretsiz olarak izleyebileceğin kullanışlı bir uygulama. K-Drama dışında Uzak Doğu’nun en iyi anime örneklerini de bulabilirsin. Çoklu dil desteğinin yanı sıra abone olarak ek özelliklerden yararlanabilirsin.

  3. Viki: Free TV Drama & Movies

    Viki: Free TV Drama & Movies

    Viki, Kore dışında Japon, Çin ve Tayvan yapımı dizi ve filmlere yer veren bir mobil eğlence kaynağı. Reklamlı olarak ücretsiz kullanabilirsin. Abone olarak HD kalitesinde daha zengin bir arşive erişebilir, Hotel Del Luna gibi dizilerin yanı sıra K-Pop grupların videolarını da izleyebilirsin.

  4. WeTV - Dramas, Films & More

    WeTV – Dramas, Films & More

    WeTV, Kore dizilerinin yanı sıra izleyebileceğin birçok içeriği bulabileceğin bir uygulama. İlgini çeken kategorilere göz atabilir, yapımları yüksek kaliteli (Blu-ray, HD) olarak izleyebilirsin. Film ve dizileri farklı başlıklarda kolayca bulabilir, kullanıcı dostu arayüzüne kolayca alışabilirsin.

  5. KBS World

    KBS World

    KBS World, Koreli bir televizyon kanalı. Ülkenin en iddialı yapımlarını İngilizce alt yazılarıyla birlikte sunuyor. Haber, eğlence gibi birçok canlı yayının yanı sıra Good Doctor gibi ünlü Kore dizilerini de izleyebilirsin. Ayrıca ünlü müzik şovu Music Bank KBS World tarafından yapılmakta.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…