Sadakat Kartı Uygulamaları ile Plastik Kartlarından Kurtul!

sadakat-kartı-uygulamaları

Alışveriş yapmayı seviyor ama her mağazanın kartını cüzdanında taşımaktan bıktın mı? Sadakat kartı uygulamaları ile plastik kartlarından kurtul, cüzdanında yer aç! Mağazalardan almış olduğun indirim, sadakat veya promosyon kartlarını hep bir arada, tek elden yönetebileceğin uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

Sadakat Kartı Uygulamaları Pratik Çözüm Sunuyor

Mağazalar, market zincirleri ve farklı işletmeler müşteri devamlılığını sağlamak adına sadakat kartları basıp dağıtıyor. Bu kartlar müşteriye özel indirimler, puanlar, yeni fırsatlar sunuyor.

Bir tüketici olarak baktığında ise cebinde taşıman gereken onlarca kart oluyor. Bunları taşımak, zamanla bir sorun haline gelebilir.

Android bu noktada da imdadına yetişiyor ve tüm kartlarını tek elden yönetmeni sağlıyor. Sadakat kartı uygulamaları bu noktada kullanışlı bir çözüm. İndirim kuponlarını tek yerde biriktirebilirsin.

Dünya çapında ve Türkiye’de kullanabileceğin bu tür en iyi Android uygulamaları ve nasıl kullanacağını öğrenmek için okumaya devam et.

Sadakat Kartı Uygulamaları Nasıl Kullanılır?

Sadakat kartı uygulamaları genellikle aynı mantıkla çalışır. Kartlar taranarak uygulamaya eklenir ve sorulduğunda gösterilir.

Nasıl kart ekleyeceğini göstermek açısından Türkiye’de de geçerli olan Stocard – Sadakat Kartı üzerinden örnek vereceğiz.

Öncelikle Stocard uygulamasını AndroidListe’den indir ve gerekli izinleri vererek cihazına kur.

1-Uygulamayı aç ve sağ alt köşedeki kırmızı + simgesine dokun.

sadakat-kartı-uygulamaları

2- Sisteme dahil olan tüm mağaza, süpermarket ve işletmeler sıralanacak. Kartını aldığın firmayı seç. Arama bölümünü kullanarak daha hızlı bulabilirsin.

sadakat-kartı-uygulamaları

3- Barkodu okutmak için kartını kameranın önüne tut (ilk defa yaparken kameraya erişim izni vermeyi unutma).

sadakat-kartı-uygulamaları

4- İstersen Manuel Girdi düğmesine tıklayarak barkod numarasını elle de girebilirsin.

5- Uygulama kartını başarıyla ekleyecek.

sadakat-kartı-uygulamaları

6- Artık kartını uygulamanın ana ekranında görebilirsin.

sadakat-kartı-uygulamaları

7- Ana ekrandaki Teklifler’den kartınla ilgili güncel kampanyaları öğrenebilirsin.

8- Ana ekranda kartının üzerine tıkladığında kartının barkodu açılacak, bunu mağazada sorulduğunda gösterebilirsin.

sadakat-kartı-uygulamaları

Ayrıca bu pencerede en yakın mağazayı bulabilir, not yazabilir, kartın ön ve arka yüzünün fotoğrafını ekleyebilirsin.

Artık kartını cüzdanında taşımana gerek yok. Kartlarını ekleyip tek elden yönetebilirsin.

En İyi Sadakat Kartı Uygulamaları

Şimdi de telefonuna yükleyip kullanabileceğin en iyi sadakat kartı uygulamaları hangileri değinelim. Stocard’dan daha önce bahsetmiştik.

Aşağıda bahsedeceğimiz Key Ring, Fidme gibi uygulamalar henüz Türkiye’de yaygın bir kullanıma sahip değil. Yurt dışında yaşıyor veya sık sık seyahat ediyorsan bu uygulamalardan birini de tercih edebilirsin.

En iyi 5 harcama takip uygulaması ile giderlerini yönetebilirsin.

Sadakat kartı uygulamaları ilgili düşüncelerini, varsa sorularını Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. Stocard - Sadakat Kartı

    Stocard – Sadakat Kartı

    Stocard, Türkiye’deki popüler mağazalara ait tüm müşteri kartlarını tek bir elden yönetmeni sağlayan bir sadakat kartı uygulaması. Farklı mağazalardan olan kartlarınla ilgili işlemleri kolayca yapabilir, kazandığın puan ve indirimlerine göz atabilirsin. Kartımı unutmuşum demekten kurtulursun.

  2. Key Ring: Cards Coupon & Sales

    Key Ring: Cards Coupon & Sales

    Plastik kart taşıma derdinden kurtaran Key Ring, tüm kartlarını tek uygulama üzerinden kontrol etmeni sağlıyor. Kazandığın indirimleri takip edebilir, alışveriş listelerini arkadaşlarınla paylaşabilir, kampanya bildirimleri alabilirsin.

  3. FidMe Loyalty Cards & Coupons

    FidMe Loyalty Cards & Coupons

    Fidme, supermarketten, kozmetiğe, kıyafetten kahve dükkanlarına kadar pek çok farklı mağaza türünden sahip olduğun sadakat kartlarını tek uygulamada kullanmanı sağlıyor. Kuponlarını biriktirebilir, anlık indirimlerden yararlanabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…