Bilmen Gereken Android İçin En İyi Akıl Sağlığı Uygulamaları

akıl-sağlığı-uygulamaları

Günün sonunda bedensel yorgunluğun dışında zihinsel olarak da yorulduğunu hissediyor musun? Android kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak akıl sağlığı uygulamalarına sahip. Bu uygulamalar sayesinde daha zinde bir hayata sahip olabilirsin. Detayları keşfetmek için hemen oku!

En İyi Akıl Sağlığı Uygulamaları

Modern dünyanın getirdiği yaşam koşulları insanların akıl ve ruh sağlığını derinden etkiliyor. Yoğun iş temposu veya hayatın getirdiği stres insan psikolojisini kolayca bozabiliyor. Ancak daha kaliteli bir yaşam için beden sağlına dikkat ettiğin kadar ruh sağlına da dikkat etmelisin.

Mobil teknolojiler akıl sağlığını koruman konusunda sana yardımcı olabilir. Günümüzde geliştirilen birçok akıl sağlığı uygulaması mevcut. Daha önce, Koronavirüs salgınında stresle baş etmen için akıl ve ruh sağlığı uygulamaları paylaşmıştık.

En İyi Akıl Sağlığı Uygulamaları Listesi

AndroidListe olarak yine akıl sağlığın için faydalı olabilecek uygulamalardan harika bir liste hazırladık. Listemizdeki uygulamalara önce kısaca bakalım ve ardından detaylara geçelim.

  • Meditopia ile daha iyi uyuyacak ve meditasyon yapabileceksin.
  • Finch’te sevimli bir hayvana bakarken aslında kendine bakmış olacaksın.
  • BetterMe ile günlük stresini nasıl atacağını öğrenebilirsin.
  • Youper sayesinde ihtiyaç duyduğunda bir uzman desteği alabilirsin.
  • What’s Up ile negatif düşüncelerinden kurtulabilirsin.

En iyi akıl sağlığı uygulamaları ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. En iyi sağlıklı yaşam uygulamaları listemizi şimdi incele.

APK indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Meditopia: Anxiety, Breathing

    Meditopia: Anxiety, Breathing

    Meditopia, özel programlarla meditasyon yapmayı öğreten bir sağlık uygulaması. Bu sayede günün stresini atabilir ve zihin sağlını koruyabilirsin. Ağrı ve gerginliklerini hafifletmenin dışında kolayca uykuya dalabilirsin. İlham verici sözler keşfedebilir, farkındalığını ve iç huzurunu artırabilirsin.

  2. Finch: Self Care Pet Game

    Finch: Self Care Pet Game

    Finch her ne kadar bir oyuna benzese de çeşitli görevleri tamamlayarak akıl ve ruh sağlını korumana yardımcı oluyor. Nefes egzersizi gibi bir dizi görevi yaptıkça sevimli hayvanınla ilgilenmiş olacaksın. Ruh haline göre hayvanına enerji vereceksin. İyi alışkanlıklar edinmek için çaba sarf edeceksin.

  3. BetterMe: Meditation

    BetterMe: Meditation

    BetterMe ile rahatlamanı, stresten kurtulmanı ve akıl sağlını korumanı sağlayacak yöntemler keşfedebilirsin. Rehber eşliğinde meditasyon yapabilir; uykusuzluk, depresyon, anksiyete gibi psikolojik sorunların üstesinden kendin gelebilirsin. Hayat daha pozitif bakabilirsin.

  4. Youper - Emotional Health

    Youper – Emotional Health

    Youper, yapay zeka destekli bir terapi uygulaması. Akıl sağlını bozabilecek kaygı, stres, depresyon gibi sorunlardan terapiler aracılığıyla kurtulabilirsin. Online olarak bir uzmana danışabilir ve görüntülü seanslara katılabilirsin. Belirti takip araçlarını kullanabilir ve 7/24 destek alabilirsin.

  5. What's Up? - Mental Health App

    What’s Up? – Mental Health App

    What’s Up, kaygı, stres gibi günlük yaşamın getirdiği birçok sorunla baş etmeni sağlayan yöntemler sunuyor. Olumsuz düşünmeye teşvik eden kalıplardan kurtulman için basit yollar sunuyor. Olumsuz davranış ve alışkanlıklarını kaydedebilir ve bunları değiştirmek için daha motive olabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…