Instagram Arkadaşlarını Bulma TikTok’ta Nasıl Yapılır?

arkadaşlarını-bulma

Video paylaşım ağlarında takılmayı hatta içerik üretip paylaşmayı seviyor musun? TikTok’ta büyümek ister misin? Instagram arkadaşlarını bulma konusunda TikTok sana yardımcı oluyor. Bu sayede daha çok izlenebilirsin. Nasıl yapacağını adım adım öğrenmek için hemen okumaya başla!

Tiktok’ta Instagram Arkadaşlarını Bulma Yolu

TikTok’a yeni başlamış ve daha çok insana ulaşmak isteyebilirsin. Platformda hesabını büyütmenin yollarından biri de Instagram’da tanıdığın arkadaşlarını TikTok’a davet etmek. Instagram’da hatırı sayılır bir takipçi kitlen varsa bu yöntem oldukça işine yarayacaktır.

Arkadaşların videolarını izledikçe etkileşimin artıracağından diğer insanlar tarafından bulunman da kolaylaşacaktır. Viral olabilecek içerikler üretmeye de özen göstermelisin. Eğlenceli içerikler hazırlayarak daha çok dikkat çekebilirsin.

TikTok’ta Instagram Arkadaşlarını Bulma Adımları

Instagram hesabındaki arkadaşlarını davet ederek TikTok’ta da geniş bir kitle oluşturabilirsin. Aşağıdaki adımları izleyerek arkadaşlarını kolaylıkla bulabilirsin. Başlamadan önce hatırlatalım: Instagram’da açık olan hesabınla TikTok hesabının aynı olmasına dikkat et.

1. TikTok’u aç ve sağ alt köşedeki profil resmine dokun.

arkadaşlarını-bulma

2. Sol üst köşedeki + ve kişi simgesi bulunan düğmeye tıkla.

arkadaşlarını-bulma

3. Arkadaşları Bul sayfası açılacak. İlk sırada yer alan Arkadaşlarınızı Davet Edin seçeneğinin yanındaki Davet Et düğmesini dokun.

arkadaşlarını-bulma

4. Uygulama tanıdığın kişileri kolayca bulmak için kişilerini senkronize etmene izin isteyecek.  OK düğmesine basarak buna izin ver.

arkadaşlarını-bulma

5. Kişilere erişim izni verdikten sonra arkadaşlarını davet edebileceğin bir sayfa açılacak. Üst sırada ise ile Davet Et bölümünden bunun için kullanabileceğin uygulamalar listelenecek. Burada en sonda yer alan Diğer seçeneğine bas.

arkadaşlarını-bulma

6. Yeni açılan seçeneklerden Instagram Chats seçeneğine gir.

arkadaşlarını-bulma

7. Doğrudan Instagram hesabındaki arkadaşlarının yer aldığı bir liste sıralanacak. Davet etmek istediğin kişilerin sağındaki Gönder düğmesine tıkla.

arkadaşlarını-bulma

8. Gönderme işlemi tamamladıktan sonra altta yer alan Bitti’ye dokun.

arkadaşlarını-bulma

Arkadaşların gelen daveti kabul edip seni takip etmeye ve videolarını izlemeye devam edebilirler. TikTok’u yüklemiş ve hesaplarının da olması gerekir. TikTok’ta Instagram arkadaşlarını bulmak işte bu kadar kolay. Daha çok izlenmek için en iyi 5 TikTok video düzenleme uygulamasını şimdi keşfet.

En iyi APK indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile ilginç videolar düzenleyebilir, inanılmaz efektler uygulayabilir ve sevdiğin müzikleri ekleyebilirsin. Milyonlarca şarkı ve ses efektinin olduğu zengin bir kütüphanesi var. Videolarını diğer sosyal ağlarda da paylaşabilir ve yeteneklerini gösterebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …