WhatsApp Mesajlarına Emojilerle Nasıl Tepki Verilir?

whatsapp-emojilerle-tepki

Çok sık mesajlaşıyor ama bazı duygu ve cevaplarını emojilerle kısa yoldan ifade etmeyi seviyor musun? Yakında WhatsApp mesajlarına emojilerle tepki vermek mümkün olacak. Birçok mesajlaşma uygulamasında kullandığın bu özellikle ilgili detaylı bilgi almak için okumaya devam et!

WhatsApp yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Android ve iOS arasında WhatsApp sohbet geçmişini aktarma yakın bir zamanda duyuruldu.

Bugün bahsedeceğimiz özellik ise aslında yeni değil ancak uygulamada daha önce bulunmuyordu. Kullanıcılardan gelen isteklere uygulamanın artık kayıtsız kalmayacağı aşikar.

WhatsApp Mesajlarına Emojilerle Tepki Verme

Profesyonellerin iletişim kurmasını sağlayan Slack, sosyal ağda mesajlaşmayı Direkt Mesaj yoluyla mümkün kılan Instagram ve Twitter, mesajlara emojilerle tepki verme özelliğine sahip. Bu özellik sayesinde metin yazmana gerek kalmadan duygu ve düşüncelerini bir emoji ile mesaja tepki olarak gösterebiliyorsun.

Mesajın içeriğini beğendiğini, hoşuna gitmediğini, katıldığını, üzüldüğünü veya sinirlendiğini emojiler ile tepki olarak gösterebilirsin. Özellikle yazmaya vakit olmadığında veya hızlı cevap vermek istediğinde harika bir çözüm.

Henüz resmi bir açıklama veya özelliğin nasıl kullanılacağına dair net bir bilgi yok. WhatsApp’la ilgili gelişmeleri paylaşan WABetaInfo bu yeni özelliğin ilk ekran görüntülerini paylaştı. Şimdilik geliştirme aşamasında olan özellik kullanıcılara sunulmadı.

whatsapp-emojilerle-tepki

Paylaşılan ekran görüntülerinde de anlaşılacağı üzere bu yeni özellik çok kısa bir süre sonra Beta aşamasına geçecek ve kullanıcılara açılacak.

Tepki verme özelliğinin diğer uygulamalarda nasıl kullanıldığını hatırlayalım. Genellikle mesaja dokunduğunda bazı seçenekler çıkıyor. Burada gösterilen emojilerden istediğini seçip anlık tepkini karşı tarafa hızlıca iletebiliyorsun.

whatsapp-emojilerle-tepki

Muhtemelen WhatsApp’ta da böyle bir durum söz konusu olacak. Paylaşılan ekran görüntüsüne göre şimdilik 7 emoji ile tepki verebilirsin. Ancak bu sayının ileride daha fazla olabileceği tahmin ediliyor. Dilediğin tepkiyi seçip gönderebilirsin.

Bu özelliğin tam olarak nasıl olacağı henüz tam net değil, paylaştığımız bu bilgiler tahminidir, nihai sonucu deneme sürümü ve kesin sürüm yayımlandığında görebileceğiz. Tüm gelişmeleri AndroidListe’den takip edebilirsin.

Bakalım WhatsApp emojilerle tepki verme özelliğinin son hali nasıl olacak. WhatsApp’ın güçlü rakibi Telegram galeriye kaydetme kapatma nasıl yapılır biliyor musun?

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesajlaşabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden sesli ve görüntülü arama yapabilirsin. Arkadaşlarınla sesli mesaj, video, resim, belge ve konum paylaşabilirsin. Sohbetlerinde yüzlerce ifade, çıkartma ve GIF de kullanabilirsin.

Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?
Telegram gizli kanaldan video indirme nasıl yapılır?

Severek izlediğin bir videoyu diğer arkadaşlarının da görmesini istiyor ancak indiremiyor musun? Telegram gizli kanaldan video indirme aslında mümkün. Atacağın birkaç adım sayesinde bunu kolayca başarabilirsin. Nasıl yapacağını ve gerekenleri öğrenmek için okumaya devam et! T…

Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu
Telegram çalışmıyor mu? İşte düzeltmenin yolu

Severek kullandığın mesajlaşma uygulaması artık çalışmıyor mu? Hemen paniğe kapılmana gerek yok. Telegram çalışmıyor ise düzeltmek için deneyebileceğin yollar var. Bu rehberde bahsedilen adımları uygulayarak tekrar mesajlaşmaya başlayabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?
Instagram Destek ile nasıl iletişim kurulur?

Uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla mı karşılaştın? Yardıma mı ihtiyacın var. Instagram Destek ile iletişime geçip sorunun çözülmesini talep edebilirsin. Her türlü yardım, şikayet ve bildirim için nasıl iletişime geçeceğine dair adımları öğrenmek için okumaya devam et…

Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?
Adım Adım Instagram dili nasıl değiştirilir?

Birden fazla dil biliyorsan uygulamalarını farklı dillerde de kolayca kullanabilirsin. Özellikle Instagram dili nasıl değiştirilir merak ediyorsan detaylarıyla bu rehberimizde bulabilirsin. Popüler uygulama bu konuda da birçok seçenek sunuyor. Ayrıntılar için okumaya devam et…