Android’de Kullanabileceğin En İyi 5 Selfie Uygulaması

en-iyi-selfie-uygulamaları

Kendi fotoğraflarını çekip sosyal ağlarında paylaşmayı seviyor musun? Özçekimlerini mükemmelleştirmek ister misin? En iyi 5 selfie uygulaması ile Android’de istediğin kareleri oluşturabilir, takipçilerini şaşırtabilirsin. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

En İyi Selfie Uygulamaları

Günümüzün en trend paylaşımlarından biri de selfie yani özçekim. Ünlü TV şovu yapımcısı ve sunucusu Ellen DeGeneres’in 2014 Oscar Töreni’nde paylaştığı selfie, bu akımın patlamasına neden oldu. Öyle ki törende çektiği o selfie hâlâ İnternet’te en çok paylaşılanlar arasında.

Üreticiler, telefonlarının ön kameralarını bu doğrultuda geliştirdi. Hatta günümüzün pek çok telefonunun ön kamerası arka kameraya kafa tutacak düzeyde. Bu da özçekim modasının sürmesini sağladı.

Donanımsal desteğin yanı sıra yazılımsal desteğe de ihtiyaç duyuldu ve selfie uygulamaları geliştirildi. Hazırlıksız çekilen bir selfie’ye makyaj eklemek, kırışıklıkları gidermek, kötü görünen kısımları silmek veya havalı filtreler eklemek artık mümkün.

En İyi 5 Selfie Uygulaması Listesi

Android dünyasında var olan en iyi selfie kamera ve fotoğraf düzenleme uygulamalarını içeren beşli bir liste hazırladık. Bu sayede özçekimlerine bir star ışığı ekleyebilir, görenleri kendine hayran bırakabilirsin.

Listemize özçekimlerini güzelleştirebileceğin Sweet Selfi uygulaması ile başlıyoruz. Mükemmel selfie için çeşitli araçlara sahip Candy Camera ile devam. YouCam Perfect, mükemmel bir özçekimin yolunu sana açıyor. Perfect365, makyaj dahil birçok düzenlemeyi basitçe yapmanı sağlıyor. Facetune 2, selfie rötuş araçları sunuyor.

En iyi selfie uygulaması hangisi soruna da cevap bulmuş oldun. Peki, en iyi 5 ücretsiz kamera uygulaması hangisi biliyor musun?

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Sweet Selfie-Güzellik Filtre Kamerası,beauty cam

    Sweet Selfie-Güzellik Filtre Kamerası,beauty cam

    Sweet Selfi, özçekimlerin için ideal çözümler sunan bir güzellik kamerası. Farklı resimlerle kolaj yapmanı, çerçeve seçmeni, filtre ve efekt uygulamana imkan tanıyor. Güzellik kamerası, mükemmel görünüm için rötuş araçları, filtreler, yüz değiştiriciler, yüz ve vücut düzenleyiciler sunuyor.

  2. Candy Camera - selfie kamerası, fotoğraf editörü

    Candy Camera – selfie kamerası, fotoğraf editörü

    Candy Camera, kendi fotoğrafını çekmeyi sevenlere birçok araç sunuyor. Doğal görünüm filtrelerinin yanı sıra güzellik efektlerine de sahip. Makyaj yapabilir veya belli bölgelerini incelterek daha zayıf görünmeni sağlayabilirsin. Çıkartmalar ve çerçeveler de bulabilirsin.

  3. YouCam Perfect - Selfie Cam

    YouCam Perfect – Selfie Cam

    YouCam Perfect, en iyi selfie düzenleme ve güzellik kameralarından biri. En ideal görüntünü oluşturabilirsin. Göz altı, dudak düzeltme gibi güzellik efektlerinin yanı sıra kırpma, döndürme, piksellendirme yapabilirsin. Sihirli fırçasıyla özçekime sıra dışı dokunuşlar katabilirsin.

  4. Perfect365: One-Tap Makeover

    Perfect365: One-Tap Makeover

    Perfect365 ile en güzel ve en yakışıklı halini yakalayıp paylaşabilirsin. Parmağını kullanarak mükemmel bir makyaj yapabilir, kusurları kapatabilirsin. En güzel gülüşünü ortaya çıkarabilirsin. Özçekimlerinde yüzünden, kaşına, dudakların kadar istediğin rötuşu yapabilirsin.

  5. Facetune - Kusursuz Selfielerin Düzenleyicisi

    Facetune – Kusursuz Selfielerin Düzenleyicisi

    Facetune, en ince ayrıntısına kadar özçekimlerini rötuşlaman için çeşitli araçlar sunan bir fotoğraf düzenleyicisi. Dişleri beyazlatabilir, makyaj yapabilir, lekeleri, koyu halkaları ve kırışıklıkları giderebilir, göz ve saç rengini değiştirebilirsin. Kolayca filtre ve özel efektler uygulayabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…