Android’deki En İyi 5 Ücretsiz Kamera Uygulaması ile 2020’yi Salla

en-iyi-ücretsiz-kamera-uygulaması

Fotoğraf çekmeyi seviyor, binbir hale girdiğin özçekimlere bayılıyor musun? 2020’yi sallayacağın kareleri Android’deki en iyi 5 ücretsiz kamera uygulaması ile çekmeye var mısın? Listemizdeki ücretsiz kamera uygulamaları, fotoğraf ve video çekim deneyimini bir üst seviyeye çıkaracak. Keşfetmek için hemen oku!

Üreticiler kamera kalitelerini sürekli arttırma peşinde. Donanımsal özellikleri geliştiren üreticiler bazen yazılım konusunda geri kalabiliyor. Akla üçüncü taraf uygulamalar geliyor.

2020’nin En İyi 5 Ücretsiz Kamera Uygulaması ile Android’ini Coştur

Telefonundaki mevcut kamera uygulamasının donanımla uyumlu çalışacağı kabul edildiğinden idealmiş gibi gelebilir. Ancak genellikle bu hazır kamera uygulamaları, manuel ayarlara pek izin vermez. Gelişmiş seçenekleri ve filtreleri de sınırlı olabilir.

Sana daha fazla seçenek ve filtre sunan en iyi 5 ücretsiz kamera uygulaması ile bir liste hazırladık.

Candy Camera, hem bir güzellik kamerası hem de bir fotoğraf düzenleme uygulaması.

Cymera ile yalnızca fotoğraf çekmez rötuşlama da yapabilirsin.

Android İçin HD Kamera ile panoramik çekimleri kolaylaştırıyor.

Oldukça fonksiyonel bir kamera arayanlar için Open Camera ideal.

HD Kamera ile yüksek kaliteli videolar ve fotoğraflar çekebilirsin.

En iyi 5 ücretsiz kamera uygulaması ile ilgili detaylar aşağıda. En iyi 5 Android fotoğraf düzenleme uygulaması ile Instagram’da fark yarat!

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle hem muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet hem de öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. Filtre Güzellik Kamera

    Filtre Güzellik Kamera

    Kendini çekmeyi çok seviyorsan Candy Camera tam senlik. Gerçek zamanlı olarak efektler uygulayabilir veya daha sonra fotoğraflarına filtreler ekleyebilirsin. Makyaj yapabilir veya belli bölgelerini incelterek daha zayıf görünmeni sağlayabilirsin. Çıkartmalar ve çerçeveler de bulabilirsin.

  2. Cymera- Kamera ve Ftğrf Dznlyc

    Cymera- Kamera ve Ftğrf Dznlyc

    Cymera hem bir kamera hem de bir fotoğraf düzenleyici. Özçekimlerine 130’dan fazla filtre ekleyebilir, 7 farklı türde lens kullanabilirsin. Güzelleştirme araçlarını kullanabilir veya daha doğal fotoğraflar çekebilirsin. Çektiğin kareleri rötuşlayabilirsin. Yazılar, çıkartmalar ve filigran ekleyebilirsin.

  3. Android için HD Kamera

    Android için HD Kamera

    Android İçin HD Kamera uygulamasıyla cihazlarında hızlı ve kolay bir şekilde yüksek kalitede fotoğraflar çekebilirsin. Akıllı panoramik çekimler yapabilir, beyaz dengesini ayarlayabilirsin. HD videoalar çekebilir, daha kolay pozlama ve şablonlar yardımıyla kolaj yapabilirsin.

  4. Open Camera

    Open Camera

    Open Camera, daha profesyonel bir kamera uygulaması. Daha fazla manuel ayar sunar. Titreme önleme, gürültü azaltma, zamanlayıcı, harici mikrofon desteği, HDR, yavaş kayıt, odak basamaklama modu gibi pek çok gelişmiş özelliğe sahip. Fotoğraflarına konum, saat ve tarih ekleyebilirsin.

  5. HD kamera

    HD kamera

    HD Kamera, yüksek kaliteli video ve fotoğraf çekmene imkan tanır. Gerçek zamanlı filtreler uygulayabilirsin. Geniş açılı çekimler yapabilirsin. Pozlama dengesi, odak seçimi, beyaz dengesi, AF modu gibi pek çok özellik sunar. Çekim sonrası fotoğraf ve videolarını düzenleyebilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…