Araba İçin En İyi Android Uygulamaları (Android Auto) ile Keyifli Yolculuklar Yap

araba-için-en-iyi-android-uygulamaları

Araba kullanırken daha keyifli seyahat etmek ister misin? Araba için en iyi Adroid uygulamaları kullanarak bu mümkün. En iyi Android Auto uygulamaları ile harika bir beşli liste hazırladık. Daha konforlu bir yolculuk için bu araç uygulamalarını keşfet, hemen okumaya başla.

Bir Android telefonun ve araban varsa harika bir yolculuğa başlayabilirsin. Dikkatini yoldan ayırmadan yol tarifi alabilir, müzik dinleyebilir veya mesajlaşabilirsin.

Tüm bunları ve çok daha fazlasını Android Auto uygulamaları sunuyor. Araba için en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et.

Araba İçin En İyi Android Uygulamaları

Android telefonunu aracının ekranına bağlayarak kolaylıkla kullanabilirsin. Android Auto uygulamaları senin yola konsantre olmanı sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Ellerini kullanmadan arama yapabilir, mesajlarını dinleyebilirsin.

En iyi Android araç uygulamalarına değinecek ve alternatifler sunacağız.

Yol tarifi ve navigasyon için Waze uygulamasını kullanabilirsin. Google Haritalar da iyi bir alternatif olabilir.

Arabanda müzik dinlemek için Spotify biçilmiş kaftan. Alternatif olarak Deezer da iyi bir seçenek olabilir.

Yolculuk esnasında radyo ve podcast dinlemekten keyif alıyorsan TuneIn tam senlik. iHeartRadio da düşünebileceğin bir uygulama.

Facebook Messenger gibi anlık mesajlaşma uygulamalarını kesintisiz olarak kullanabilirsin. İstersen WhatsApp veya Telegram da deneyebilirsin.

SMS’lerin için Pulse veya Textra uygulamalarından birini kullanabilirsin.

Araba İçin En İyi Android Uygulamaları Listesi

Android Auto destekli araba için en iyi Android uygulamaları listesini aşağıda daha detaylı inceleyebilirsin.

Android’deki en iyi ücretsiz 5 kamera uygulamayı da incelemeyi unutma!

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle hem muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet hem de öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. Waze - GPS, Echtzeit-Navigation, Karten & Verkehr

    Waze – GPS, Echtzeit-Navigation, Karten & Verkehr

    Waze – GPS Haritalar & Trafik, bir harita ve navigasyon uygulaması. Diğer sürücülerin trafik durumu ile ilgili bilgilendirmelerini alabilirsin. Kazalar, kapalı yollar hakkında bildirimler gönderiyor ve sesle yol tarifi yapabiliyor. Aynı yönde seyahat eden arkadaşlarını görebiliyorsun.

  2. Spotify - Müzik ve Podcast'ler

    Spotify – Müzik ve Podcast’ler

    Spotify ile hem cihazındaki hem de İnternet’teki müzikleri dinleyebilirsin. Az bir ücret karşılığında Premium abonelik ile reklamsız, İnternetsiz müzik dinleme ve indirme fırsatı sunan uygulama, iyi ses bir kalitesine sahip. Karışık çal modunu ücretsiz deneyebilirsin.

  3. TuneIn Radio

    TuneIn Radio

    TuneIn ile sadece İnternet bağlantını kullanarak tüm dünyadan 100.000’in üzerindeki radyo istasyonunu ücretsiz dinleyebilirsin. TuneIn ile spor, haber, sohbet, sanat programlarına erişebilirsin. Android Auto ile de uyumlu.

  4. Facebook Messenger

    Facebook Messenger

    Facebook Messenger, SMS ve Facebook mesajlarını tek bir yerde toplayabileceğin ücretsiz bir iletişim uygulaması. Android Auto desteğiyle gelen mesajlarını dinleyebilir, sesli olarak cevap verebilirsin. Dilersen arkadaşlarına araç kullandığına dair otomatik mesaj atabilirsin.

  5. Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)

    Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)

    Pulse SMS, uygulamanın yüklü olduğu telefon numarasına bağlı olarak kısa mesaj (SMS) gönderip almak için telefonunu, tabletini, bilgisayarını veya araç içi ekranını kullanmanı sağlayan çapraz platformlu bir kısa mesaj yöneticisi. Araba sürerken güvenle kısa mesajlarını takip edebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…