En iyi 5 Çevrimdışı Navigasyon ve GPS Uygulaması ile Kolayca Gez!

en-iyi-çevrimdışı-navigasyon-gps-uygulaması

Yolculuğa mı çıkıyorsun? En iyi navigasyon uygulaması hangisi diye saatlerce gezinip durma! Senin için en iyi 5 çevrimdışı navigasyon ve GPS uygulaması burada! Zahmetsizce gideceğin yere varmak, hiçbir yerde kaybolmamak ve İnternet verilerini çabucak bitirmemek istiyorsan hemen yazıyı okumaya başla!

En İyi 5 Çevrimdışı Navigasyon ve GPS Uygulaması ile Gezmek Çok Kolay!

Gezmeyi seven biri isen Android cihazında bir çevrimdışı GPS navigasyon uygulamasının olması çok işine yarayacak. GPS ile gittiğin şehrin sokaklarını adım adım keşfedebilir veya kaybolma derdi olmadan kendini yepyeni yollara vurabilirsin.

İnternet’e gerek duymadan çalışabilen bir navigasyon uygulaması daha çok ihtiyacını görecek. Böylelikle veri tasarrufu da yapabileceksin.

Android İçin En İyi 5 Çevrimdışı Navigasyon ve GPS Uygulaması

Hem ücretsiz hem de çevrimdışı kullanabileceğin en iyi Android uygulamaları sıraladık.

En iyi çevrimdışı navigasyon ve GPS uygulaması listemizi aşağıda bulabilirsin. Android’de konum takibi nasıl kapatılır biliyor musun? Konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Haritalar

    Haritalar

    Google Haritalar, sanılanın aksine İnternetsiz de çalışabilen en iyi adres bulma uygulamalarından biri. Gitmek istediğin yerin haritasını indirip çevrimdışı kullanabilir, kolay ve hızlı bir şekilde adresleri bulabilir, sesli yol tarifi alabilirsin.

  2. Maps.me –çevrimdışı haritaları

    Maps.me –çevrimdışı haritaları

    Çevrimdışı da çalışabilen harita uygulaması Maps.Me ile kaybolman zor. İnternet’e ihtiyaç duymadan yürürken, araba veya bisiklet sürerken varış noktasına giden en kısa yolu gösterir. Konumunu paylaşabilir, yürüyüş parkurlarını görebilirsin.

  3. GPS Navigasyon ve Harita Sygic

    GPS Navigasyon ve Harita Sygic

    Sygic: GPS Navigation, İnternet’e ihtiyaç duymadan mobil cihazlarında GPS aracılığıyla gideceğin yeri bulmanı sağlayan bir uygulama. Yılda belli aralıklarla haritalarını ücretsiz güncelleyebilirsin. Sesli yol tarifi ile gideceğin yeri adım adım söyler.

  4. HERE WeGo

    HERE WeGo

    100’den fazla indirilebilir ülke haritasıyla bir başka çevrimdışı GPS navigasyon uygulaması da Here We Go. Çevrimdışı haritalar sunmakla kalmaz, yol tarifi yapar, varış zamanını ve ücretli yolları bildirir. Toplu taşıma araçları bilgisi de sunuyor.

  5. MapFactor GPS Navigation Maps

    MapFactor GPS Navigation Maps

    MapFactor, en iyi İnternetsiz navigasyon uygulamarından biri. 200’den fazla ülkede kapıdan kapıya çevrimdışı yol tarifi alabilir, adres bulabilir, radar bilgilerini görebilir, rotanı planlayabilir, haritaları detaylı olarak inceleyebilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…