Facebook ve Instagram Gizli Profil Görme Bir Hayal mi?

facebook-instagram-gizli-profil-görme

Sosyal ağlarda gezinmeyi, yeni arkadaşlıklar kurmayı seviyor musun? Ancak bazı profiller gizli ve kim olduklarını bilmek zor. Facebook ve Instagram gizli profil görme imkanı var mı, merak ediyorsan işte gizli hesap görme yolları. Gizli profillere bakmak için hemen okumaya başla!

Facebook ve Instagram Gizli Profil Görme Yolları

En büyük iki ağ olan Facebook ve Instagram profil gizleme özelliğine sahip. Profil bilgilerini gizlemek suretiyle insanların doğrudan erişmesi veya paylaşımları görmesi engellenebiliyor.

Ne var ki arkadaşlık veya takip isteği gizli bir hesaptan gelebilir. Hatta gizli bir hayranın olabilir. Belki de çocuğun İnternet’te onu takip etmemen için hesaplarını gizlemiş olabilir.

Facebook ve Instagram Gizli Profil Görme Fırsatı Sunan 4 Yöntem

Facebook ve Instagram’da gizli bir hesaba bakmanı sağlayacak 4 yöntemden bahsedeceğiz. Bu yöntemler kesin sonuç vermeyebilir ancak pek çok gizli profili görebilirsin.

1- Sahte Arkadaş Profili Oluşturmak

Bilgisayar korsanları tarafından sıkça başvurulan bir yöntem. Profili gizli olan bir kişinin arkadaşlarından herhangi biri biliniyorsa bu kişi adına yeni bir hesap açılıyor.

Açılan bu sahte hesaptan arkadaşlık isteği veya mesaj gönderiliyor. Karşıdaki kişi dikkatsiz ise arkadaşı sandığı kişiyi onaylıyor ve profiline erişmesine izin veriyor.

2- Facebook ve Instagram Gizli Profile Bakma Sitesi Kullanmak

Onlarca Facebook ve Instagram gizli profile bakma sitesi İnternet’te mevcut. Profilini görmek istediğin gizli hesabın kullanıcı adını siteye girmen yeterli oluyor.

Hesabın var olup olmadığı site tarafından kontrol edilip gizli hesaba ait fotoğraflara yönlendiriliyorsun. Tabii ki doldurman gereken anketler, tıklaman gereken reklamlar da görebilirsin.

3- Şifreyi Bulmak

Gizli bir hesaba bakmanın bir yolu da şifresini bulup hesabına bakmak. Yine bunu yapabildiğini söyleyen onlarca web sitesi var.

Tek yapman gereken bu siteye gizli hesabın kullanıcı adını girmek. Hesabın şifresini site üzerinden indirdikten sonra bu hesaba girip kim olduğunu öğrenebilirsin.

2. ve 3. yöntemi kullanan bu siteler, Instagram’ın ve Facebook’un bazı açık ve hatalarını kullanarak bunu yaptıklarını iddia ediyor. Ancak bu sosyal ağlar her geçen gün açıklarını kapatıyor.

4- Ebeveyn Denetimi Uygulaması Kullanmak

Bu çözüm özellikle ebeveynlere hitap ediyor. Gizli hesap ile sosyal ağları kullanan çocuklarını Spyzie gibi bir ebeveyn denetimi uygulaması ile takip edebilirsin.

Elbette yakın çevrende bulunan birinin gizli hesabında neler paylaştığını merak ediyorsan yine bu uygulamayı kullanabilirsin.

Uygulamayı takip edeceğin telefona kurmalısın. Uygulamanın web sitesi üzerinden takip ettiğin telefonun sosyal ağlardaki paylaşımlarına bakabilirsin. İstersen sosyal ağ şifrelerini alıp hesaplarına doğrudan giriş yapabilirsin.

Yukarıdaki yöntemleri kullanmanın yasal sorumluluğu sana aittir ve olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsin. Gizli profilleri görmeye çalışmak yerine insanların tercihlerine saygı duy. Unutma, atalarımız der ki ava giden avlanır!

Facebook ve Instagram gizli profil görme yöntemleri elbette bunlarla sınırlı değil. Şifre güvenliğini hiç kontrol ettin mi?

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, muhteşem oyunlar ve öğreticiler için Android Hikayeler‘i hemen izle. Facebook sayfamızdan bizi takip et.

  1. Spyzie - Free

    Spyzie – Free

    Ebeveyn denetimi sağlayan Spyzie, çocuklarının telefonunu tamamen takip etmeni sağlıyor. WhatsApp mesajlarını okuyabilir, Instagram paylaşımlarını görebilir, tarama geçmişine bakabilirsin. Anlık konum bilgisi alabilir, arama kayıtlarına erişebilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…