2020 Ocak Ayının En İyi Android Uygulamaları: eAFAD, Güvendeyim

2020-en-iyi-android-uygulamaları

Bu ayın en çok indirilen Android uygulamalarını merak ediyor musun? 2020 Ocak ayının en iyi Android uygulamaları için muhteşem bir liste hazırladık. En iyi mobil uygulamalar ile Android cihazlarını donatma zamanı. En güzel uygulamaları keşfetmek ve indirmek için hemen oku!

2020 Ocak Ayının En İyi Android Uygulamaları

Listemize geçmeden önce 24 Ocak Cuma günü Elazığ ve Malatya’da yaşan şiddetli deprem sonrası hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve tüm yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Bu üzücü olay Ocak ayının en iyi Android uygulamaları listemizi de etkilemiş durumda. Deprem sonrası çok faydalı olabilecek iki uygulama en çok indirilen Android uygulamalar arasında.

Bu uygulamalarla birlikte ücretsiz uygulamalar arasından senin de beğeneceğin bir liste hazırladık. Bu harika uygulamaları AndroidListe’den indirebilirsin.

Ocak Ayının En İyi 5 Android Uygulaması

İşte bu ayın en çok beğenilen mobil uygulamaları:

İlk sırada acil durumlar için geliştirilen eAFAD uygulaması yer alıyor.

Yine acil durumlarda sevdiklerine haber vermeni sağlayacak Güvendeyim uygulaması öne çıkıyor.

EBA tarafından sunulan Eğitim Takvimi öğrenci ve velilerin çok işine yarayacak.

Kahve içip de falsız yapamayanlara Derya Abla-Kahve Falı uygulaması listemizde.

Dünyayı keşfetmeni sağlayacak Playsee sosyal ağ uygulaması çok ilgini çekecek.

2020 Ocak ayının en iyi Android uygulamalarını mutlaka dene. Aralık ayının en iyi Android uygulamalarını inceledin mi?

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, yepyeni oyunlar keşfetmek için Android Hikayeler‘e göz at. Facebook sayfamızdan bizi takip et.

  1. Güvendeyim

    Güvendeyim

    AFAD’ın resmi bilgilendirme uygulaması olan eAFAD, afet ve acil durumlarda uyarıların ve önemlerin hızlı bir şekilde duyurulması için tasarlanmış. Şimdilik deprem ile ilgili bilgilerle sınırlı. Son depremleri, en yakın toplanma ve yardım noktalarını harita üzerinde gösteriyor.

  2. eAfad

    eAfad

    AKUT’un desteklediği Güvendeyim uygulaması, deprem, sel gibi herhangi bir acil durumda sevdiklerine kolayca güvende olduğunu haber vermeni sağlıyor. Belirlediğin kişi veya kişilere yaklaşık konumun ve güvende olduğuna dair tek butonla SMS gönderebilirsin.

  3. Eğitim Takvimi 2020

    Eğitim Takvimi 2020

    T.C. MEB’in yeni EBA uygulaması: Eğitim Takvimi 2020. Anne babalara, öğretmen ve öğrencilere yol gösteren bir eğitim ve takvim uygulaması. Takvim yaprakları günlük olarak güncelleniyor. Günün kelimesi, tarihi şahsiyeti, sözü, oyunu, çözüm önerisi gibi bölümleri var.

  4. Derya Abla Ücretsiz Kahve Falı

    Derya Abla Ücretsiz Kahve Falı

    Kahve sonrası şöyle falına bakan olsa diye düşünüyor ama bu saatte nereden bulacağım diyorsan Derya Abla – Kahve Falı uygulaması yanı başında. Tarot ve yıldız falına baktırabilir, aşk uyumunu öğrenebilirsin. Canlı ve anlık kahve falları da cabası.

  5. Playsee: Sosyal Seyahat Ağı

    Playsee: Sosyal Seyahat Ağı

    Seyahat etmeyi, yeni yerler keşfetmeyi seviyor musun? Playsee ile diğer gezginlerle iletişime geç, sanal gezilere katıl, dünyayı baştan keşfet. Gezi notlarını paylaş, önerilerde bulun. Diğer seyyahlardan tavsiyeler al, görmen gereken yerleri öğren, topluluğun bir parçası ol.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…