İzinsiz WhatsApp Grup İsmi Değiştirme Nasıl Engellenir?

whatsapp-grup-ismi-değiştirme

Grup kurarak sohbet etmeyi seviyor musun? Ancak muzip bir arkadaşının iznini almadan WhatsApp grup ismini değiştirmesini istemiyor musun? Yöneticisi olduğun bir grupta yapacağın bir dizi ayar ile iznin olmadan kimse grup adını değiştiremez. Neler yapman gerektiğini öğrenmek için hemen oku!

WhatsApp Grup İsmi Değiştirmeyi İznini Almadan Kimse Yapamasın!

WhatsApp gruplar, pek çok insanın ortak sohbet alanı. Grup isimleri ilk açılışta grup yöneticileri tarafından. Ancak düzenleme yapılmadığı takdir de grup üyeleri de grubun ismini değiştirebilir.

Grup üyelerinin böyle bir düzenleme yapabilmesi, istenmeyen sürprizlerle karşılaşmana neden olabilir. Muzip bir arkadaşın şaka yapabilir veya kötü niyetli biri grubu trolleyebilir.

Bu konuda yaşanan kötü örneklerden sonra kullanıcı şikayetleri üzerine WhatsApp grup ismi değiştirme yetkisini sadece yöneticiler olarak ayarlanabileceği bir özellik duyuruldu.

İzinsiz WhatsApp Grup İsmi Değiştirme Nasıl Engellenir?

Bir grupta yönetici isen iznini almadan veya bilgin dışında kimse grup isminde düzenleme yapamaz. Bunun için:

1- Uygulamayı aç.

2- Yöneticisi olduğun grubu aç.

3- Sağ üst köşedeki üç noktaya tıkla.

whatsapp-grup-ismi-değiştirme

4- Açılan pencereden Grup Bilgisi’ne gir.

whatsapp-grup-ismi-değiştirme

5- Açılan sayfadan Grup Ayarları’na dokun.

whatsapp-grup-ismi-değiştirme

6- Grup Bilgisini Düzenle seçeneğine bas.

whatsapp-grup-ismi-değiştirme

7- Grup bilgisindeki değişiklikleri yöneticilerin yapmasını sağlamak için Sadece Yöneticiler seçeneğini işaretle ve TAMAM de.

whatsapp-grup-ismi-değiştirme

Bundan sonra sen ve yönetici olarak atadığın kişiler hariç hiç kimse grup ismini değiştiremez.

WhatsApp grup ismi değiştirme artık iznin olmadan yapılamayacak. WhatsApp gruplara katılmak istemiyorsan ne yapacağını biliyor musun?

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, muhteşem Android Hikayeler‘e göz at. Facebook sayfamızdan bizi takip et.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Popüler uygulama WhatsApp Messenger ile dilediğince mesaj atabilirsin. Hiçbir ekstra ücret ödemeden sohbet edebilir ve arkadaşlarına videolar, resimler, sesli mesajlar gönderebilirsin. Yüzlerce ifade kullanabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…