2019 Ekim Ayının En İyi Android Uygulamaları: Instagram’dan Threads, Mobidy Müzik

en-iyi-android-uygulamaları

Bu ayın en çok indirilen Android uygulamalarını mercek altına aldık. 2019 Ekim ayının en iyi Android uygulamaları ile beşli bir liste hazırladık. Buradaki en iyi mobil uygulamaları ile Android cihazlarını donat. En güzel uygulamaları keşfetmek ve indirmek için hemen oku.

2019 Ekim Ayının En İyi Android Uygulamaları

Ekim ayının en iyi Android uygulamaları listemizde birbirinden popüler uygulamalar var. Bu uygulamalar mobil hayatına renk katacak.

Ücretsiz uygulamalar arasından çok faydalı uygulamalar seçtik. Bu uygulamalar mobil yaşamını oldukça kolaylaştıracak.

Ekim Ayının En İyi 5 Android Uygulaması

Şimdi listemizde neler var, yakından bakalım.

Yeni sosyal ağ uygulaması Instagram’dan Thread ile yakın arkadaşlarınla iletişime geçeceksin.

Ücretsiz müzik indirme uygulaması Mobidy Müzik ile kendi listelerini oluşturacaksın.

Mobil fotoğrafçılık uygulaması Gradient ile özçekimlerine yeni bir hava katacaksın.

Kişiselleştirme uygulaması Dark Mode ile Android’e karanlık mod geliyor.

Eğitim uygulaması Kunduz ile cevaplayamadığın soru kalmayacak.

2019 Ekim ayının en iyi Android uygulamaları aşağıda seni bekliyor. Eylül ayının en iyi Android uygulamalarına göz attın mı? Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Sayfamızdan uygulama indir veya Facebook sayfamızdan bizi takip et!

  1. Instagram'dan Threads

    Instagram’dan Threads

    Instagram’dan Treads, yakın arkadaşlarınla daha kolay iletişim kurmanı sağlayan Instagram tabanlı bir sosyal ağ uygulaması. Yakın arkadaşlarınla özel hikayeler, videolar ve fotoğraflar paylaşabilir, kolayca sohbet edebilirsin.

  2. Gradient Photo Editor

    Gradient Photo Editor

    Gradient Photo Editor, özçekimlerine ve portrelerine yeni bir boyut getirecek. Çok özel efektler ile fotoğraflarını düzenleyebilirsin. En çok hangi ünlü kişiye veya tarihi karaktere benzediğini öğrenebilirsin. Saç stilini dahi değiştirebilirsin.

  3. Dark Mode

    Dark Mode

    Android’inde karanlık modu yani koyu temayı kullanmak isteyenler için Dark Mode pratik çözüm sunuyor. Pek çok telefonla uyumlu çalışıyor. Karanlık moda geçişi ve bu moddan çıkışı birkaç basit tıklamayla yapabilirsin.

  4. Mobidy Música

    Mobidy Música

    İnternetsiz müzik dinlemeni, ücretsiz şarkı indirmeni sağlayan Mobidy Müzik ile her an müzik dinleyebilirsin. Şarkılarını MP3 formatında indirebilir, cihazında saklayabilirsin. Kendi listelerini oluşturabilirsin. Hatta MP4 video indirebilirsin.

  5. Kunduz

    Kunduz

    YKS, KPSS gibi sınavlara mı hazırlanıyorsun? Gece gündüz soru mu çözüyorsun? Peki ya çözemediğin veya çözüm yolunu anlamadığın sorular? Kunduz ile uzmanlardan yardım al, çözümleri öğren. İstersen sınavlarda çıkmış soruların çözümlerine bak.

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…